=[

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• =[
    עדי
    31/10/2009

כשיש לי חבר אני מתביישת לספר להורים כי אני דואגת מהתגובה שלהם בעניין..
    עד היום החברים שהיו לי לא היו באים אליי הבייתה כי לא רציתי שההורים שלי ידעו.
    אני בת 15 ואני רוצה שחבר שלי יוכל לבוא אליי מבלי שאני יחשוש ממה שההורים שלי יגידו.

מה אתם אומרים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    =[

הוספת תגובה

• לעדי שלום

מירב שרון
    01/11/2009

את דואגת מהתגובה של הורייך, מה הכי גרוע שיכול לקרות אם תספרי להם שיש לך חבר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עדי

דניאלה פרייפלד
    01/11/2009

את לא לבדך, לא קל להרבה הורים לקבל את החבר של הבת שלהם.....מצד שני זה חלק מהחיים
    וכפי שאת מציינת, את רוצה, שגם הבחור יכנס לחלק מהחיים המשפחתיים שלכם...ובזה את צודקת, כי אחרת את עלולה להרגיש שאת מרמה אותם או עובדת עליהם בעניים....תחושות לא נעימות אם יש לך קשר טוב איתם!!!
    פתרון קל אין לי אליך
    אלא, שאת מרגישה שהחבר הבא מכבד אותך מתנהג אליך יפה שיש לכם דיבור ויש בחור שהוריך רואים שיש בחור "טוב" תקפצי למים תביאי אותו הביתה.
    את מכירה את הוריך, אם הם צריכים הכנה, אז לא להפתיע, אלא תשתפי /תכיני אותם...ואז להביא!
    אני חושבת שאם יש קשר טוב ,אין לך על מה לדאוג וחשוב שהם יכירו את חברך!ושאת תרגישי נח כך גם תרגישי יותר טוב עם עצמך שאת לא הולכת מאחורי גבם ותהי יותר משוחררת ליהנות מהקשר
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו