אנא תעזרו לי :O

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אנא תעזרו לי :O
    דינדינה :P
    02/11/2009

טוב אז ככה אני בת 14 בערך עוד חודשיים ליתר דיוק..
    הקיצור אני מאוננת מכיתה ג' אני לא ממש ידעתי מזה עד לפני חודשים כאילו הייתי מאוננת עם הזרם של המים והמשכתי לעשות את זהכי זה היה לי נעים :( ואני לא ידעת שזה נקרא לאונן..
    אני רציתי לדעת אם יש סימנים ש-בת מאוננת אם יש ריח מסוים או משהו כי חברה אחת שלי שמבינה טוב מאוד בכול הנושא הזה היאחושדת בי וזה מזה לא נעים לי! אני רוצ ה להפסיק אבל זה נעים וכיף :Pחברה שלי גן אמרה לי שיש בנות שהן גומרות,מזה אומר?,ויש בנות שגומרות מאוננות?זה מתבטא במשהו?

שאלה שנייה היא רוב הבנות שנמצאות במערכת זוגית יורדת לבן? כי זה נישמע לי הגיוני אבל חברה שלי שהיא עשתה עם חבר שלה סקס אחרי שנה וחצי ביחד היא אמרה שהיא בחיים לא תרד לאף אחד כי זה מגעיל אני מעוניינת לדעת מה בנות אחרות חושבות על זה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אנא תעזרו לי :O

הוספת תגובה

• דינדינה

דניאלה פרייפלד
    02/11/2009

יופי שאת נהנת!!! מלאונן, אם טוב לך תמשיכי!!
    ולא ניתן לראות כלפי חוץ שאת בחורה שמאוננת.
    לאונן בעזרת זרם מים ,טוב ,תנסי עם האצבע..ואז עם יש לך רצון עם משהו אחר שאת רוצה להתנסות וראות עם זה גם עושה לך טוב, זה בסדר, כל עוד את לא פוצעת את עצמך.
    קשה לתאר בדיוק מה זה לגמר כי כל נערה ונערה מרגישה אחרת בעיקרטון יש מן רגע של מתיחה ואז שחרור רפיון כזה, טוב כזה ,אך שוב זה אישי!!
    לגבי לרדת ל....אז שוב יש בנות שאוהבות מאד, ויש שפחות ויש שבכלל לא אוהבות את זה,אך בכל זאת ,אם הן בקשר טוב, וחשוב להן שהחבר יהנה והוא אוהב ...אז ירדו לו או שלא.. שוב זה אישי!
    טוב שאת מקשיבה לחברה שלך ,אך בכלל זאת, מספיק עצמאית לפנות אלינו (לבירור )!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה ההבדל?

02/11/2009

תאמת אני לא ממש רוצה להתחיל עם אצבע כי זה נשמע לי מגעיל כזה ואני גם לא יודעת איפה בדיוק... ואני לא בטוחה שזה כיף לי כול כך....יש הבדל בין אצבע למים? מה יותר מהנה?

את לא ענית לי אם זה פוגע מזה שאני מגיל קטן מאוננת..

ובטוח שאין סיממנים לבת שמאוננת?!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דינדינה

דניאלה פרייפלד
    03/11/2009

אם את לא פוצעת את עצמך אוננות לא פוגעת,אין קשר לגיל.
    ההמלצה שלי אליך,לקחת מראה קטנה,וכמו שאת מכירה את שאר גופך,תעשי הכרות עם אברי המין שלך.
    שוב..הנאה הוא דבר אישי ,ממה שאת תהני ממנו לא בהכרח חברתך יוהב...
    אצבע, מאפשר הכרות יותר קרובה עם גופך ובעתיד יאפשר לך להכיר את ההנאה המינית זוגית היות והמגע הוא של גוף בגוף לרוב בלי תיווך של מים.
    לא אין סמנים..... החברה לא יכולה לראות אותך כבחורה שמאוננת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוקי

03/11/2009

תודה את מאוד עזרת לי :P אני משבחת אותך :) את נהדרת!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• :)

דניאלה פרייפלד
    04/11/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו