פין עומד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פין עומד
    חסוי
    02/11/2009

אני וחברה שלי התחלנו לשכב לא מזמן. הכול היה טוב ויפה, והיינו שוכבים הרבה פעמים והכל הלך בסדר. פתאום בפעמיים האחרונות שניסינו הפין שלי לא עמד. בפעם הראשונה חיפשתי את כל התירוצים לזה ולא מצאתי. ויום לאחר מכן שניסינו שוב, הכל הולך חלק עד לרגע האמת, שבו הוא פתאום ישן ומפסיק לעמוד. אני לא מבין מה הסיבה לכך אם הכל היה בסדר לפני כן?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פין עומד

הוספת תגובה

• לחסוי שלום

מירב שרון
    05/11/2009

כנראה שבפעם הראשונה שלא עמד לך זה קצת הלחיץ אותך, ואז בפעם השנייה כבר היית מאוד עסוק בהאם יעמוד לך או לא יעמוד לך ואז כבר זה נבואה שמגשימה את עצמה. אני מציעה לך להוריד את הלחץ סביב הביצוע (יש זקפה/אין זקפה), לומר לעצמך ולחברתך שבפעם הבאה שתנסו זה יהיה רק ליהנות מהמשחק המקדים ואין צורך בזקפה כי לא תהיה חדירה ואז תאפשר לעצמך פשוט להתרכז בכאן ועכשיו ובתחושות הפיזיות של חום, קור, יבש, רטוב, לח, חלק, מחוספס וכד'.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו