מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בליעת זרע והידבקות באיידסלחץץץ!05/11/2009
אני וחבר שלי מקיימים יחסיים מינים, בפעם האחרונה שעישינו את זה ירדתי לו,הוא גמר לי בפה ובלעתי את הזרע..., אני יודעת שהוא קיים יחסיים מינים גם עם בנות אחרות לפני.
רציתי לדעת אם בבליעת זרע יש סיכון להדבקות באיידס,
ורציתי לדעת גם איפו אפשר לקנות ערכות בייתיות לבדיקת איידס במידה ואנחנו רוצים לא להשתמש באמצעי מניעה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון05/11/2009הסיכויים להידבקות באיידס באמצעות מין אוראלי הם נמוכים ובכ"ז קיימים. להלן מידע מהאתר של הועד למלחמה באיידס:
הסיכוי להידבק ממין אוראלי הוא קלוש אך לא בלתי אפשרי.
אם האדם המבצע את המין האוראלי (המוצץ) הוא נשא HIV ומדמם מפיו תיתכן אפשרות שטיפות דם יחדרו למקבל המין האוראלי דרך –
- רקמת השופכה (הפתח בקצה הפין).
- רקמת הנרתיק או צוואר הרחם.
- רקמת פי הטבעת.
- ישירות לתוך הגוף דרך חתכים ופצעים.
הסבירות שאירוע כזה יתרחש שואפת לאפס ולמעשה לא תועד אף מקרה כזה בספרות הרפואית.
אם האדם המקבל מין אוראלי (האדם שמוצצים לו) הוא נשא HIV, הדם שלו, נוזל הזרע או נוזלי הנרתיק שלו עלולים להכיל את הנגיף. רקמת הפה עלולה לאפשר לנגיף לחדור לגוף.
קיים מספר זעום של מקרים של הידבקות בנגיף באמצעות ביצוע מין אוראלי לאדם הנושא את הנגיף. למרות שאיש לא יודע מהי בדיוק דרגת הסיכון של פעולה זו, העובדות מראות כי הסיכון קטן בהרבה ממין וגינאלי או אנאלי לא מוגן.
הסיכון בהדבקה בנגיף הוא ריאלי יותר כאשר:
- לאדם המבצע את המין האוראלי יש חתכים, זיהומים או פצעים מסביב או בתוך הפה או הגרון.
- האדם המקבל מין אוראלי פולט אל תוך פיו של האדם המבצע אותו.
- לאדם המקבל מין אוראלי יש מחלה אחרת המועברת במין.
כל הנ"ל היה מהאתר ועכשיו עוד כמה מילים ממני - יש לא מעט מחלות מין אחרות שכן אפשר להידבק בהם כמו HPV (וירוס פפילומה) שיש נגיפים מתוך הוירוס הזה שהם אף מסרטנים. כך שכן הייתי ממליצה על קונדום למניעת מחלות מין כאמצעי מניעה אם יש לו עבר מיני קודם. לא ידוע לי על ערכות ביתיות לבדיקת איידס. בדיקת איידס הנה בדיקה שאת יכולה לעשות דרך הקופה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין ערכה ביתית לבדיקת איידס
ד``ר עידן מיליצ`ר06/11/2009רק בבי"ח וזה אנונימי.
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)