מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תעזרוו ליחסוי05/11/2009
אני רוצה לדעת אם נשים רגילות יש להן שיער באיבר המין או שהם מגילחות את השיער ו אם אני רוצה לעשות סקס אני צריך לגליח את איבר המין שלי בכדי האישה לא תופתע ? ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין כזה דבר נשים רגילות..
דינדינה :P05/11/2009כול אישה ומה שהיא עושה יש נשים שמגלחות ויש שלא.. על פי מה שאני יודעת רובן לא מגלחות...
מזאת אומרת שאתה תגלח כדי שהיא לא תופתע?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחסוי
דניאלה פרייפלד05/11/2009האם אתה מתבונן בסרטי פורנו?ולכן אתה משווה אותן מול רגילות שאינן בסרטים?
לשאלתך אם אני מבינה אותה...יש נשים שמגלחות ויש שלא
לא אתה לא חייב לגלח, בדיוק כפי שאישה לא צריכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחסוי שלום
מירב שרון05/11/2009נשים באופן טבעי יש להן שיער ערווה. כיום אנחנו חיים בעידן ש"יפה זה חלק" ובכל אמצעי התקשורת מופעל קמפיין שלם בנושא. לכן, לא מעט נשים מסירות שיער אם זה בגילוח, בשעווה או בלייזר. יש גם לא מעט נשים שלא מגלחות. לכן, אין כזה דבר נשים "רגילות" בנושא הזה, כמו שכתבה לך חברתך לפורום, כל אשה והבחירה שלה בנדון. את אתה רוצה לעשות סקס, אתה ממש לא צריך לגלח, כי שיער באיבר המין זה הכי טבעי שבעולם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)