תעזרוו לי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תעזרוו לי
    חסוי
    05/11/2009

אני רוצה לדעת אם נשים רגילות יש להן שיער באיבר המין או שהם מגילחות את השיער ו אם אני רוצה לעשות סקס אני צריך לגליח את איבר המין שלי בכדי האישה לא תופתע ? ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תעזרוו לי

הוספת תגובה

• אין כזה דבר נשים רגילות..

דינדינה :P
    05/11/2009

כול אישה ומה שהיא עושה יש נשים שמגלחות ויש שלא.. על פי מה שאני יודעת רובן לא מגלחות...

מזאת אומרת שאתה תגלח כדי שהיא לא תופתע?!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חסוי

דניאלה פרייפלד
    05/11/2009

האם אתה מתבונן בסרטי פורנו?ולכן אתה משווה אותן מול רגילות שאינן בסרטים?
    לשאלתך אם אני מבינה אותה...יש נשים שמגלחות ויש שלא
    לא אתה לא חייב לגלח, בדיוק כפי שאישה לא צריכה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחסוי שלום

מירב שרון
    05/11/2009

נשים באופן טבעי יש להן שיער ערווה. כיום אנחנו חיים בעידן ש"יפה זה חלק" ובכל אמצעי התקשורת מופעל קמפיין שלם בנושא. לכן, לא מעט נשים מסירות שיער אם זה בגילוח, בשעווה או בלייזר. יש גם לא מעט נשים שלא מגלחות. לכן, אין כזה דבר נשים "רגילות" בנושא הזה, כמו שכתבה לך חברתך לפורום, כל אשה והבחירה שלה בנדון. את אתה רוצה לעשות סקס, אתה ממש לא צריך לגלח, כי שיער באיבר המין זה הכי טבעי שבעולם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו