דחוף בבקשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוף בבקשה
    לינוי
    07/11/2009

שלום לך, אני רוצה בבקשה תשובה ברורה אים אפשר כי עברתי מקרה לא כלכך קל: אים בן זוגי החדיר לי אצבע לאיבר מיני ולפני כן הוא נגע באיבר מינו? ויש לציין שהייתי בביוץ באותו יום. האים יש חשש להריון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוף בבקשה

הוספת תגובה

• לינוי

דניאלה פרייפלד
    07/11/2009

האם סביב פינו או על האצבע שלו היה נוזל זרע באותו זמן שהוא הכניס אצבע?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לד"ר דניאלה

לינוי
    07/11/2009

בהמשך לשאלתי לגבי (אני רוצה בבקשה תשובה ברורה אים אפשר כי עברתי מקרה לא כלכך קל: אים בן זוגי החדיר לי אצבע לאיבר מיני ולפני כן הוא נגע באיבר מינו? ויש לציין שהייתי בביוץ באותו יום. האים יש חשש להריון) לא נראה לי שהיה משהו סביב פינו אולירק היה רטוב טבעי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לינוי

דניאלה פרייפלד
    07/11/2009

רק דניאלה היות ואיני ד"ר
    והיות ואיני רופאת נשים ולא היתי רוצה להוליך אותך שולל היות וציינת שיכול להיות שהיה לו נוזל משלו על אצבעו ואת היית בתקופת הביוץ
    לדעתי זה קלוש ,אך אני רוצה שתפני לגניקולוגיה בפורום ולשמע מה רופא מציע לך לעשות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו