מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מותשת..טל19/09/2007
שלום,
אני שוכבת עם חבר שלי רק חודשיים בסה"כ..
וכבר הוא התחיל לתת לי רמזים שהוא משתעמם..
האמת שיש לנו רק תנוחה אחת ששנינו אוהבים..
איך אפשר לגוון? באיזה צורות ומינים??..
אשמח אם תפנו אותי לאיזשהי כתבה שקשורה או אשמח לקבל עצה מהמומחים...
זה ממש דחוף לי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא כתבתי תודה..
טל19/09/2007אז תודה מראש .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצה
מירב שרון19/09/2007להלן לינק לאתר של נאוה לרנר (יועצת מינית) שיצרה פירמידה למיניות חיובית. אני ממליצה לך לאמץ אותו לצורך העשרת המיניות ביניכם:
http://www.navalerner.com/pyramid.html* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקצת יצירתיות לא תזיק
טום*21/09/2007אני חייב לציין שייש הרבה בנות שחושבות שכל תפקידן הוא לשכב על הגב ולפסק רגליים.
אז סורי. זה לא עובד ככה.
תהנו, תשתוללו, תאתגרו את הגבר, קצת שטויות לא יזיקו במיטה.
בכל אופן, חשוב שתביני, כשאת באמת נהנית - הוא מרגיש את זה ונדלק בעצמו.
וכשאת שם כדי לעשות לו טוב, זה משעמם.
תקחי יוזמה, תשתוללי ותהני במיטה, אל תחשבי עליו. וסליחה על הביטוי תז*** אותו. בפירוש.
תחשבי שהוא שם כדי לספק אותך, בקיצור תפרקי לו את הצורה.
ואז אני רוצה לראות איך הוא לא מתלהב ממך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתנוחות שהאישה למעלה הם תנוחות טובות
גבר גבר21/09/2007כדי לך לעשות את זה ככה זה יעזור לך טום צודק בחורה שלוקחת שליטה ויוזמה במיטה זה
נורא מחרמן אני מדבר מניסיון תעשו כמו מסיונרית רגילה רק הפוך מבינה את למעלה מזיינת אותו!
את לא יודעת כמה טוב זה גם בישבילך וגם בישבילו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לגברים...
טל21/09/2007בנים, מה הכי מחרמן אותכם במיטה?
קשירות ומשחקי שליטה?..
סטרפטיז חושני?..
ומה אתם אומרים על משחקים עם אוכל.?..
ואולי עם קרח?..
תחשבו על זה ותגיבו..:]
תודה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאותי הכי מחרמן זה שליטה נשית במיטה
גבר גבר21/09/2007ותנוחות שהאישה למעלה הארבה גברים אוהבים את זה נסי את זה זה אחלה מניסיון
וגם לך זה יעזור מאד,גם קשירות זה טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)