מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יחסיםירדן10/11/2009
הי אני צריכה עזרה..
לפני חודשים שכבת עם חבר שלי וחודש אחרי זה קיבלתי מחזור.
ועכשו שעבר עוד חודש המחזור מאחר .. זה קשור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לירדן
שירז10/11/2009את שכבת איתו עם עמצאי מניעה ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשירז
ירדן10/11/2009כן ברור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלירדן
שירז10/11/2009אני לא חושבת שאת בהריון זה בגלל שאת לחוצה אז שאת לחוצה זה מעכב את המחזור...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשירז
ירדן10/11/2009כן בזמן האחרון אני מאוד לחוצה מבחינה לימודית ואחרי היחסי מין כן קיבלתי מחזור ..
אז אין לזה שום קשר נכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהירדן
דניאלה פרייפלד10/11/2009שירז אכן צודקת
אם השתמשת באמצעי מניעה קלוש שאת נכנסת להריון.
לחץ אכן יכול לגרום לאיחור, בנוסף אם התחלת להתעמל או לרקוד באופן מואץ...שינוי משמעותי באוכל....
ויש בנות בתקופת ההתבגרות שהווסת אינו סדיר במיוחד....
אך בכל זאת אם השתמשתם בקונדום (שזה לא 100% )או לא לקחת את כל הגלולות.... ומאחר לך נניח שבוע תקני בבית מרקחת בדיקת הריון רק כדי להיות בטוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ירדן10/11/2009אתן לא מבינות אחרי היחסים כן קיבלתי מחזור
עבר חודש מאז המחזור ועכש אני אמורה לקבל ויש איחור ומאז לא עשיתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהירדן
דניאלה פרייפלד10/11/2009צדקת
אם הבנתי אותך נכון מהווסת האחרונה לא קימת יחסי מין מלאים ( והוא לא גמר בחוץ קרוב לפתח הנרתיק) אז קלוש ביותר שאת בהריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקיצצר
שירז12/11/2009את לא בהריון לא נראלי שיש מצב בכלל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)