מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה , אשמח אם תענו בהקדםאוריאן10/11/2009
שלום אני אוריאן בת 16
לחבר שלי יש עוד מעט יומלדת 17 והחלטנו שנעשה את זה ביום הולדת שלו
אנחנו כבר שנה וחצי בייחד
ושנינו בתולים
ורציתי לדעת אם הגילשלי מתאים לזה.
מבחינת המוכנות אני מרגישה מוכנה...
אבל אני מפחדת שאח,כ אני ייחשוב שעשיתי טעות
אני גם רוצה לדעת אם זה כואב ממש כמו שמדברים על זה ?
באיזה דרך כדי לעשות...?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוריאן
דניאלה פרייפלד10/11/2009מוכנה או לא מוכנה זאת השאלה????
היות ויצאתם כבר שנה וחצי ובניתם קשר ויש בסיס רגשי, ואת מספרת שאת מרגישה מוכנה,
אני עדין לא יכולה להגיד אם מתאים לך או לא ,אך אני יכולה בודאות להגיד לך שבנות קימו יחסי מין עם הרבה פחות נתונים ממה שאת מספרת לטוב ולרע!!! האם הרצון בא ממך או שיש לחץ ממנו?.
אם הקשר טוב למה את חושבת שתצטערי?
אני גם רוצה לשאול אותך האם היה קשר מיני בניכם (ללא החדירה)?
ואיפה את עם המיניות שלך?
אשמח אם תשיבי לי לפני שאמשיך במחשבותי לשאלתך
אוכל לחזור אליך רק יותר מאוחר בערב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה..
אוריאן10/11/2009תראי הפחד הוא נראלי די לגיטמי זה כמו מעין התרגשות.
שאל אם יש לחץ שבא ממנו.. אז לא אין לחץ בכלל שנינו רוצים ומוכנים.
לא היה לנו קשר מיני..חוץ ממזמוזים וכאלה.ואנחנו מדברים על מין בחופשיות.
שאלת איפה אני עם המניות שלי , אני מאוננת ונהנת מזה.
השאלה שלי היא מה עושים לפני שפחות יכאב
ואם יש לך עות באיזה דרך לעשות אני אשמח כי זה די מלחץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוריאן
דניאלה פרייפלד10/11/2009אני מציעה לפני שאת מאפשרת "כניסה" מלאה אליך, לעשות כמה מפגשים מינים ,להכרות תענוגי גופכם אחת את השני (ושל עצמכם) ללא החדירה ....תגעו אחת בשני, תלקקו, מין אורלי הדדי,נגיעות הדדיות ...תסתכלו אחת על השני...
תקחו זמן ללמד להכיר.....
תרגישי כמה את מגורה כמה את מצליחה לגרות אותו ....
האם את נרטבת שאתם ביחד ונהנת כפי שציינת באוננות......
הזמן הזה תאפשר לכם להירגע וכך ככל שאת יותר חופשיה ,רגועה תכירי קצת מה עומד להתרחש...כאשר תרגישו מוכנים תהיי פחות לחוצה והחדירה יותר קלה וכך פחות כואבת.אני חייבת לציין שכאב הוא ענין אישי ולכן מה שכואב למשהיא אחרת לא בהכרך יכאב לך וכך גם לגבי חדירה לא מחייב כאב. ידוע שאם את לחוצה את עלולה לכווץ והחדירה תהיה יותר קשה וכואבת.
בבקשה לא לשכח אמצעי מניעה
תקשיבי לעצמך ...אם כואב, לעצור....לנסות שוב... חדירה איטית...
תהנו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)