מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה דחופהדני21/09/2007
שלום לכולם!
אניעוד מעט בן 16 ועד היום לא הישפכתי ושיפשפתי את האיבר כמה פעמים ובפעם האחרונה שיפשפתי אותו ואז היתה לי הרגשה של פיפי ואני מנסה להשתין ושורף לי חזק כואב ביותר מה התופעה הזו?? זה מוכר?
ואני מפחד על זה שעד היום לא הישפכתי אולי אני לא יוכל להביא ילדים? איך אני יכול להשפיך?
והאם האיבר גודל אחרי הגיל שלי?
ועוד בעיה שהאיבר עומד הוא פחות מאצבע זה סביר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא שופך...
23/09/2007דני אתה מתאר תופעה תקינה לחלוטין. כל אחד מסיים את ההתפתחות מינית במועד אחר ובקצב. שונה. כך גם בנושא גודל איבר המין. עדיין לא סיימת את התפתחותך.
כאשר אתה מאונן, אתה בעצם אמור לענג את עצמך, כלומר צריך להתרכז בהרגשות הנעימות ובעינוג העצמי. נראה שאתה מרוכז ברצון לשפוך וזה עוצר בעדך לגמור. נסה לעשות זאת כאשר אתה עם חשק רב, בפרטיות מקסימלית, עם חומר סיכה על האיבר ותוך התמקדות בתחושות הנעימות שזה גורם לך. אם תשפוך נהדר, אם לא תשפוך - גם מצויין. העיקר שתהנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
דני23/09/2007מה זה חומר סיכה?
סבון גוף זה טוב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחומר סיכה
26/09/2007זה כל חומר שמהווה סיכוך, כגון, קרם לחות, סבון גוף וכדומה. מה שנעים לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה נוספת!
דני25/09/2007גם ליפני שרציתי להשפיך לא השפכתי!
ומדוע אני לא משפיך?
כדאי ללכת לרופא?
לגבי האיבר גודל של אצבע זה נחשב קטן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה נוספת!
דני25/09/2007כשאני מצ'וטט ומדבר על סקס כשאני מסיים אני פותח את התחתון רואה שהוא רטוב וזה ג'לי כזה זה זרע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהחלט ייתכן
26/09/2007הנה, זה מראה שאתה מתחיל כבר להגיב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקרא את תגובתי הקודמת
26/09/2007אין צורך שתיגש לרופא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיה נוספת!
דני02/10/2007קודם כל תודה! אתם מאוד עוזרים לי!
לא עניתם לי על השאלה הבאה:
שכשניסיתי לשפשף את האיבר עם סבון גוף אחרי זה באתי להשתין ושרף לי מאוד מה זו התופעה הזו? מה עושים עם זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכנראה נכנס סבון
05/10/2007וזה שורף בזיין, בדיוק כמו שזה שורף בעיין כשנכנס לשם. נסה לאונן עם משהו אחר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעם מה לנסות?
אחד07/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמן תינוקות!
ד``ר עידן מיליצ`ר08/10/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)