חרמנית יותר מידי או שיש לי בעיה???

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרמנית יותר מידי או שיש לי בעיה???
    גבר גבר
    21/09/2007

אני וחברה שלי בני 15
    ליפני כמה זמן חברתי שהייתה בתולה שכבה איתי בפעם הראשונה לקח לי הארבה זמן
    לשכנע אותה לישכב איתי למעשה היא לא הייתה יותר מידי בכיוון של מין כל כך בכל מיקרא
    היא הסכימה היה טוב היא נורא נהנתה למחרת בצהריים היא רצתה שוב בערב היא באה אליי
    וביקשה עוד פעם ושעה ומשהו אחרי זה היא רצתה עוד פעם!!! לא שאני מיתעצל או משהו אנחנו עושים את זה שהיא מעליי בשליטה כמו מיסיונרית הפוכה ועוד כמה תנוחות כאלה ליפעמים אני פשוט
    לא יכול יותר מפעמיים שלוש ביום והיא רוצה יותר מארבע!! נורא קשה לי אם זה אבל אני לא רוצה לאכזב אותה ואני לא רוצה שהיא פחות תירצה אותי ביגלל זה מה אני צריך לעשות לדבר איתה או ליזרום ולהיתרגל לזה?.בבקשה ענו לי מודה מראש על התשובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• חחח

טום*
    21/09/2007

אתה לא צריך לסבול !!!! זה בטוח
    קודם כל תהנה, לא כולם בעלי אותה רמת מיניות.
    שנית, תמיד תוכל להשתמש באביזרים ...
    פעמיים שלוש ביום זה בהחלט מכובד, תוציא אותה קצת מהבית, תבלו, זה ישכיח קצת את העניין.
    ותמיד תוכל לומר לה שלא בא לך. אל תתבייש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לפני שאני עונה על שאלתך

יפעת מקלר
    23/09/2007

אני מציעה לך קודם כל להסתכל על הפן המשמח של מה שקרה לך ובעצם לשניכם - ממצב של התנגדות וצורך לשכנע אותה לקיים יחסי מין, חברתך עברה למצב של הענות, ויותר מזה- התלהבות עד כדי "חרמנות" יתר. אין ספק שזה אומר משהו עליה, על המיניות הבריאה שלה, ועליך והקשר המיני איתך.
    ולגבי שאלתך- יחסי מין טובים ובריאים בנויים על תקשורת פתוחה. חשוב כבר מעכשו ללמוד לפתח אותה, כלומר לדבר על כל דבר שקשור למין, החל ממה כל אחד אוהב ועד למה המינון שמתאים לכל אחד, שאגב יכול להשתנות כל הזמן.
    אז- לך דבר איתה בצורה עדינה ולא פוגעת. תדגיש את זה שאתה שמח שהיא נהנת אבל גם תסביר לה שאתה מרגיש כרגע שזה יותר ממה שאתה יכול. בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו