טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, רציתי לשאול האם ערכת הריון ביתית היא אמינה? ערכתי בדיקת הריון של מקלון הזהב מכיוון שהמחזור שלי מאחר ב-16 ימים. תשובת הבדיקה הייתה שלילית, כלומר איני בהריון. האם אפשר לסמוך ב100% על תוצאות הבדיקה, והאם מקלון הזהב אמין? יש לציין שלא קיימתי יחסי מין עם חבר שלי, אבל היה קצת מגע עם טיפות של זרע, למרות שגם אני וגם הוא היינו עם תחתונים!!!. למרות שנזהרנו מאוד אני לחוצה כי המחזור שלי מאחר כבר למעלה משבועיים. אשמח אם תעזרו לי דחווף. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
לפי התאור שלך שלא היה חדירה ולבשתם תחתונים די קלוש שאת בהריון ( אלא אם הכנסתם אצבעות עם נוזל הזרע.) לרוב הבדיקות מהימנות אם עושים אותם לפי ההוראות ,תאריך התפוגה עוד בסדר , בגיל ההתבגרות הווסת עלולה לאחר או אפילו להחסיר חודש... מלחץ, הווסת עלולה לאחר או אם התאמצת יותר מבדרך כלל.. ואת תמיד יכולה לחזור על הבדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד