מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רוצה עזרהאני בת 1522/09/2007
היי, אני בת 15 ואני לסבית. אני וחברה שלי ניסינו כמה פעמים לשכב וזה היה נחמד אבל לא ממש מענג. איך אנחנו יכולות לענג אחת את השנייה?? בבקשה תעזרו לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
רזיאל23/09/2007דרך אחת בה את וחברתך יכולות לענג אחת את השניה היא ע"י מין אוראלי. יחסי מין אוראליים הם יחסי מין בהם הדגדגן מגורה ע"י בת הזוג השניה בעזרת הפה או הלשון. הדבר הזה יכול להיות מאוד מענג כשיודעים לעשות את זה נכון, אבל אל תיבהלי משום שזה דבר שלומדים לעשות נכון עם הזמן, אתן יכולות לעזור אחת לשניה וללמוד כיצד לעשות זאת טוב. אל תחששו לנסות ולטעות!
דרך נוספת עי ע"י החדרת דילדו, אצבע או וויברטור, ולמעשה כל דבר אשר אתן חשות בנוח איתו לנרתיק.
אל תשכחו, גירוי של איברים נוספים כמו השדיים, הצוואר, האגן וכו' יכול לתרום לגירוי של שתיכן לא פחות מהאקט עצמו.
מצפה שתגיבי בחזרה ותאמרי לי אם הועלתי במשהו ;-)
יום נעים ושנה טובה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מצטרפת לתשובה של
יפעת מקלר23/09/2007רזיאל שמאד נהנתי לקרוא אותה. היא היתה עינינית וממצה. רוצה רק להוסיף שבכל חנות ספרים תוכלי למצוא במדור של פסיכולוגיה ובריאות, ספרות שיכולה לתרום ולהעשיר את הידע המיני שלך ושל חברתך. שווה לגשת ולבדוק!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניסיתם לחכך את איברי המין שלכן זה
XTV23/09/2007בזה מה אגיד לך קשה עד בילתי אפשרי להינות ככה,רק אוראלי תעשו לקקו או אם האצבעות
לא קשה,יש לי שאלה בבקשה תעני אליה למרות שזה לא קשור את דו מינית או שאת שונאת גברים כזה? סתם שאלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמושגים סקס ולסביות לא ממש הולכים
איש הקש25/09/2007עובדה שרוב הלסביות שוכבות אם גברים (קראתי מחקר שאמר ש70% מהלסביות שוכבות
אם גברים)והשאר הם לרוב שתי בחורות שהזוגיות וחיי המין שלהם שווים לזה של ילד בן 11 שמאונן
אז הם מוצאות נחמה זה בזאת לא חסר זוגות לסבים שהתחילו מחברות רגילה אבל עקב מחסור
בדבר האמיתי והנוחות שפשוט לוותר ולהיתפשר דבר אחר החליטו שהם "זוג" ואחוז קטן ביותר
נישאר ככה יותר מכמה חודשים צולעים וחוזרות למוטב אין כימעט לסביות שבאמת ממשיכות כזוג
אמיתי מה לעשות תיהיה חברה שלה לא זוג ביחד ואם את מחפשת הנאה מינית את מחפשת
במקום הלא נכון ביחסים לסבים הנאה מינית היא דבר שכיח עד לא קים קצת לעשות ביד לא יותר
עובדה שרוב הלסביות לא נהנות כל כך מ"סקס" אם בנות ושוכבות אם בנים, חברה של אחותי הייתה לסבית והיא מה זה סבלה לא יחסים טובים ובטח שלא מין תימצאי מישהו מה את עושה אם חברה שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)