איך אתם יכולים לקרוא לעצמכך מומחים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך אתם יכולים לקרוא לעצמכך מומחים
    יותם
    23/09/2007

אם אתם נותנים לגיטימציה לכרות בכזריות לתינוקות שבקושי נולדו ריקמה חשובה מאין כמוה, בעיקר בקיום יחסי מין, מהפין? אפשר לכתוב עוד הרבה על הנושא הזה, אבל זה הבסיס. אתם מדברים על כל מיני חומרים וגלולות, פיזיולוגיה, חשיבה נכונה, נותנים פיתרונות ותשובות, אבל דבר כל כך בסיסי...! הדבר הכי בסיסי, הרבה לפני כל השאר. ניראה אתכם עונים על השאלה הזאת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לא ברור מה הקשר-

יפעת מקלר
    23/09/2007

העובדה שאנחנו מומחים עדין לא נותנת לנו כח ויכולת להשפיע על חוקים ומצוות שמקורם דתי ושקשורים לשורשים של העם היהודי. אתה מציע מהפכה שמראש אין לה סיכוי. אגב, פה ושם תראה היום אנשים שבחרו לא לימול את בנם. השאלה , לצד הרווח, מה המחיר שאותו ילד משלם בלהיות חריג. בקיצור- הנושא מאד מאד מורכב ויש לו הרבה היבטים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טוב, אז ככה:

יותם
    23/09/2007

קודם כל אני מתנצל אם נקראתי מתנשא או תקיף, כמובן שלא זאת הייתה הכוונה. :)
    אני לא מבקש שתצאו נגד היהדות. חריגות? יש המון ילדים/אנשים חריגים בכל מיני דברים, יש שמנים, יש חנונים, יש ילדים עם כל מיני תסמונות למיניהם, בעיות קשב וריכוז, יש אנורקסיות. כאן אנחנו מדברים על 'חריגות' שהיא ייתרון גדול. אם להיות חריג פירושו להיות בלי מום, זה ניראה לך תקין? ה'חריגות' היחידה שאני רואה פה זה ייתרון גדול של מי שלא הטילו בו מום בכח ובאכזריות על שאר הילדים או האנשים, לפיכך החריגות שציינת היא דווקא חריגות טובה. לא כך?

השאלה שלי היא למה אתם לא אומרים לאנשים את האמת - מה הנזק שהם גורמים לבנים שלהם. אם הם רוצים לימול את ילדיהם, כשהם יודעים מה הנזק, זה כבר משהו אחר. אתם לא יכולים להוציא איזו הודעה בשם איזשהו אירגון בריאות מתוקף מומחיותכם בפיזיולוגיה של איברי המין או משהו כזה?

אגב, מהי ההמלצה שלכם אם אני אשאל אתכם את השאלה האם לימול את בני? (לא שזה יקרה)

אני מודה לכם על התגובות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה הנזק יותם?

26/09/2007

מה לדעתך הנזק? מה הנזק שנגרם לך לדוגמא?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יותם אתה מביע דיעה

23/09/2007

חשובה מאוד ולגיטימית. אך מהי שאלתך בעצם?!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם בדת אין חוק כזה שאוסר לנערות

XTV
    23/09/2007

לישכב חוץ מלישכב רק בנישואים וגם זה כולל גם בני 30 ומעלה והריקמה חסרת המשמעות
    הזאת שקוראים לה קרום הבתולים (אם זה על מה שאתה מדבר) יכולה להיקרע ככה סתם
    מפעילות ספורטיבית רגילה ויש בנות שאפילו לא נולדות אם הקרום הזה לא שיש לו איזשהי משמעות
    ומה רע בדיוק שבנות בגילאים צעירים יתנסו במין? בוא ניהיה הגיונים נעמיד חסרונות מול היתרונות

יתרונות:הם נהנות ממין,סקס זה דבר בריא בכל גיל ואפילו בריא לשרירים,הם מגיעות לאינטימיות
    גבוה אם בני זוגם מה שמגביר את היחסים ביניהם,הם לא ירתעו סתם מסקס כמו דוסיות בנות
    20 + שבקושי יודעות מה זה ניהיות נבוכות רק מלישמוע את המילה "סקס".

חסרונות: .... טוב ניסיתי לחשוב על סיבה הגיונית כלשהי ללא לקים יחסי מין בגיל צעיר
    ולא מצאתי וגם לא ניראה לי שאתה תוכל להציע למה לא (מין הסתם כי אין סיבה שכזאת)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סליחה אחי היתבלבלתי קצת ולא הבנתי

XTV
    23/09/2007

על מה אתה מיתכון חחחחחחחחחחח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו