עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה
    טל
    16/11/2009

היי, אני טל, בת 18..
    אני נמצאת בזוגיות למעלה משנה.. וכשמונה חודשים מקיימת יחסי מין...
    בפעמים הראשונות התרגשתי מהמצב ועכשיו אני מרגישה שאני בכלל לא רוצה לקיים יחסים..
    שני ההורים שלי הגיעו מבית דתי (הם כבר לא דתיים קיום) והחדירו לי מגיל קטן "לא להיות מופקרת", "שלא יגעו בך","רק בחתונה"... אני פשוט משתגעת מכך!
    אני יודעת שהמציאות היא שונה וסקס בגילי זה דבר נפוץ ולא צריך להחביא את זה ואני בטוחה שבגלל שגדלתי עם דעות שמין זה רע אני נרתעת מכך..
    אין לי יכולת לספר כרגע להוריי ולכן אנו עושים זאת רק אצלו ( החבר) וגם אז אני כבר ללא חשק ובמאין תחושת אשמה. לא פעם ולא פעמיים קרה שאפילו אחרי הקאט בכיתי...
    מה לעשות כדי להשתחרר מחינוך נגד מין במשך 17 שנה?

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה

הוספת תגובה

• לטל שלום

מירב שרון
    16/11/2009

כפי שאת בעצמך מבינה, גדלת בבית עם מסרים מיניים שליליים וכיום יש לך רגשות אשם סביב זה. וזה מפריע בזוגיות שלך. אני ממליצה לך בחום לפנות לטיפול רגשי סביב זה. בגילך את עדיין יכולה לפנות ל"דלת פתוחה" שם תוכלי לקבל טיפול בלי תשלום, מדובר בעמותה ללא כוונת רווח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו