מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרהטל16/11/2009
היי, אני טל, בת 18..
אני נמצאת בזוגיות למעלה משנה.. וכשמונה חודשים מקיימת יחסי מין...
בפעמים הראשונות התרגשתי מהמצב ועכשיו אני מרגישה שאני בכלל לא רוצה לקיים יחסים..
שני ההורים שלי הגיעו מבית דתי (הם כבר לא דתיים קיום) והחדירו לי מגיל קטן "לא להיות מופקרת", "שלא יגעו בך","רק בחתונה"... אני פשוט משתגעת מכך!
אני יודעת שהמציאות היא שונה וסקס בגילי זה דבר נפוץ ולא צריך להחביא את זה ואני בטוחה שבגלל שגדלתי עם דעות שמין זה רע אני נרתעת מכך..
אין לי יכולת לספר כרגע להוריי ולכן אנו עושים זאת רק אצלו ( החבר) וגם אז אני כבר ללא חשק ובמאין תחושת אשמה. לא פעם ולא פעמיים קרה שאפילו אחרי הקאט בכיתי...
מה לעשות כדי להשתחרר מחינוך נגד מין במשך 17 שנה?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לטל שלום
מירב שרון16/11/2009כפי שאת בעצמך מבינה, גדלת בבית עם מסרים מיניים שליליים וכיום יש לך רגשות אשם סביב זה. וזה מפריע בזוגיות שלך. אני ממליצה לך בחום לפנות לטיפול רגשי סביב זה. בגילך את עדיין יכולה לפנות ל"דלת פתוחה" שם תוכלי לקבל טיפול בלי תשלום, מדובר בעמותה ללא כוונת רווח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)