אני ממש חייב עזרה!!!!!!! תודה...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני ממש חייב עזרה!!!!!!! תודה...
    בן 11 וחצי
    16/11/2009

אני מאונן כבר שנה קצת פחות משנה ונמאס לי...

מצד אחד
    אני רוצה שאבא שלי ידע

ומצד שני
    אני לא יודע אם הוא יכעס או יקבל את זה...
    אני גם לא יודע איך להגיד...
    חשבתי להתייעץ עם אחי (19 וחצי)... אבל גם ממנו אני מתבייש...

מה לעשות?!?!??!???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ומאיזו סיבה אתה חושש שאבא

ד``ר עידן מיליצ`ר
    17/11/2009

שלך יכעס? סביר להניח שהוא, אחיך ומיטב הגברים עושים את זה.....
    עידן מיליצ'ר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כי...

בן 11 וחצי
    17/11/2009

כי אני רק עוד 4 חודשים בן 12 וזה יחסית צעיר... אמא שלי כל הזמן רומזת לי שהסרטים והסדרות שאני אוהב הם לא לעניין ושאני מחשיב את עצמי כ"מתבגר" מוקדם מדי (למרות שקראתי שיש כאלה שזה מתחיל אצלם בגיל 10-11 ולדעתי אני כזה..) אז "אוננות"... אני לא יודע...

עוד בעיה:
    כשאני מאונן אני לא מצליח להגיע ממש לאורגזמה ולהרגשות נעימות... אני לא מוצא שיטות טובות/לא מצליח לבצע אותן... כתבתי את זה כמהפעמים אבל מירב אומרת לי לחפש באינטרנט... ולא מצאתי עזרה... אני ממש רוצה להינות... והגיע להנאה מרובה (אורגזמה ראשונה...)...

תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תענו לי

בן 11 וחצי
    22/11/2009

בבקשה!!!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התייחסות

מירב שרון
    24/11/2009

לקחתי קטע שמצאתי מתוך אתר של יחסים - בי"ס לסקס - כמה טכניקות לאוננות, שמצאתי בגוגל כפי שהצעתי לך לחפש באופן עצמאי:

הטכניקות:

ביד אחת:
    הגבר מלפף את ידו סביב הזין כך שכל האצבעות מכסות את האיבר.
    ובתנועות של למעלה ולמטה יוצר את הגירוי הדרוש. זוהי טכניקה פופולרית ונפוצה ביותר.

שתי ידיים:
    בטכניקה זו אנו נעזרים בשתי הידיים, כך נקבל כיסוי יותר טוב של האיבר.
    טכניקה זו לא יכולה לשרת כל אחד ובה הגודל כן קובע(:
    יש אפשרות להניע את הידיים בכיוונים הפוכים כך שכשיד אחת תעלה השניה תרד.

טכניקת האצבע:
    לטכניקה זו גרסאות שונות והרעיון בכולם הוא זהה, הפעלת גירוי (לחץ ותנועה) בעזרת האצבעות בלבד.
    בטכניקת האצבע נשתמש באגודל ובאצבע המורה. וננוע לכל אורך הזין או שנתרכז בחלק שמתחת לראש הזין.

הדמיות:
    אין דבר יותר נפלא מלחדור לתוך הנרתיק אך ישנם דברים בהן תוכל לדמות את החדירה בעזרת תחליפים.

היד הרטובה:
    הרטב את ידיך בעזרת חומר סיכה (על בסיס מים) והשתמש בטכניקת יד אחד. ככל שהיד רטובה יותר כך הדימוי דגול יותר.

חדירה לחפצים:
    כדי לעזור לפנטזיה אפשר להחדיר את הזין לחפצים שונים וכך ליצור הדמיה טובה יותר מהיד.
    כל אחד יכול למצוא לעצמו את החפץ המושלם, ריכזנו כאן כמה דוגמאות:
    -גליל רך של ניר טואלט, אפשר גם לרפד את הגליל בצמר גפן.
    -לאוהבי הירקות, ליצור חור בגודל הזין במילון או אבטיח…
    -לחורר כרית ישנה.
    אלו הדוגמאות אנו בטוחים שתוכלו לאלתר חפצים נוספים.

כריות:
    דרך נוספת להדמיה היא להיעזר בשתי כריות. תצמיד את הכריות אחת לשניה והחדר את הזין ביניהן. יש לזכור את אפקט הכתם של הזרע.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    אם תיכנס לאתר תגלה עוד כמה טכניקות.
    לגבי מה שציינת שאתה צעיר מדי בשביל אוננות. לידיעתך, אוננות מתחילה כבר ברחם של אמא, עובר ברחם מאונן ניתן לראות את זה כיום באולטרה-סאונד זה הדבר הכי טבעי שבעולם.
    חשוב שתהנה מהחוויה ולא תהיה עסוק באורגזמה שלך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו