מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עעזרה ...אביטלו'ש16/11/2009
שלום ..
אני וחבר שלי 9 חודשים ביחד ..
אני בת 16 וחודש והוא בן 17 עוד מעט ..
החלטנו לקיים ייחסי מין ..
שנינו בתולים , וזה יהיה הפעם הראשונה של שנינו .
אבל אני מאוד פוחדת ממימה שיקרה באמצע הסקס ואחררייי .. !
הוא לא לוחץ עליי הוא אומר שאני יקח תזמן ושהוא מוכן לחכות ליי כמה שארצה .
אני מאוד רוצה את זה איתו , כי אני מאוד אוהבת אותו ..
אבל יש לי פחדים .. כי אני לא יודעעת מה עושים ומתי ואיך ..
שמעתי שזה גם כואב ובפעם הראשונה יש דם .
היתיי מאוד שמחהה אםם תעזרו, תיייעצו .. !
תודה . אביטל !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון16/11/2009אני מבינה שיש לך הרבה חששות סביב הפעם הראשונה. בפעם הראשונה לא חייב לכאוב ולא חייב שיהיה דם. בתור התחלה חשוב ששניכם תקפידו להשתמש באמצעי מניעה, גלולות הנן יותר יעילות במניעת הריון לעומת קונדומים. כדי שהפעם הראשונה תהיה חיובית עבור שניכם, חשוב להקדיש כמה שיותר זמן ואנרגיות למשחק המקדים, ליצור אווירה מרגיעה, נרות, מוסיקה, סנס, להתחיל בחיבוקים, נשיקות, ליטופים, אוננות הדדית (אם לך אין ניסיון עם אוננות חשוב שלפניכן את תלמדי להכיר את הגוף שלך ואת המיניות שלך עם עצמך, תלמדי איך להביא את עצמך לאורגזמה כי זה קודם כל בידיים שלך ואז תוכלי גם לכוון את חבר שלך שידע איך לענג אותך), מין אוראלי הדדי (זה יעזור מאוד להגביר את הרטיבות בנרתיק מה שיקל על החדירה). חשוב למרוח הרבה חומר סיכה על בסיס מים כגון ky או love gel שניתן למצוא בכל בית מרקחת ליד מדף הקונדומים. צריך למרוח גם על הפין וגם בפתח הנרתיק, ואז אפשר להתחיל להרחיב את הנרתיק באופן הדרגתי על ידי החדרת אצבע אחת, אח"כ 2 עד גודל היקף הפין, ורק אז אפשר לנסות חדירה. כך לא "יקרע" קרום הבתולין אלא תהיה הרחבה הדרגתית. מאוד חשוב שאת תהיי כמה שיותר רגועה ורפויה ולכן חשוב להקדיש מראש כמה שיותר זמן למשחק המקדים. מאוד חשוב לדבר ביניכם באופן פתוח במיטה, להגיד לו מה מענג אותך ואם יש משהו שמפריע לך גם להגיד את זה, ואותו כנ"ל לגביו. בהצלחה בפעם הראשונה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמירב ...
אביטלו'ש17/11/2009קודם כל בקשר לגלולות .. אני לא חושבת שאני רוצה לקחת אותם ..
שמעתי שהם משמינות יש להם גם תופעות לווואי .
שמעתי על פוסיטנוור .. מה את אומרת על פוסטינור ?
ואמרת חומר סיככה ..מה זה ?? חח
ואת לא חושבת שצריך לחכות שניהיה שנה ביחד , ורק אז....?
אני מאוד רוצה את זה איתו אבל גם מאוד פוחדדת .
תעזרי לי .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון17/11/2009לגלולות אכן יש תופעות לוואי אפשריות כמו כל תרופה אחרת, אבל התועלת עולה על הסיכון, ואת ממש ממש לא רוצה לעבור הפלה. שתיים, פוסטינור הנה גלולה של היום למחרת, גלולת חירום בלבד מאוד מאוד חזקה מבחינה הורמונלית ואת מוזמנת לקרוא עליה בגוגל. גם לה יש רשימה של תופעות לוואי. צריך להתייחס אליה רק כגלולה למקרה חירום בלבד. אז אם לא גלולות אז לפחות קונדום.
לגבי חומר סיכה, מדובר בנוזל על בסיס מים שהמריחה שלו על הפין ובנרתיק מאוד מקלה על החדירה. לגבי לחכות, אם את לא מוכנה לזה עדיין אז את לא מוכנה לזה עדיין ומהשאלות שלך, נשמע שאולי את עדיין לא שם וזה בסדר לגמרי. חשוב שלא תרגישי שמופעל עלייך לחץ בכיוון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמירב..
אביטלו'ש17/11/2009לא ממש לא אין אפילוו קצת לחץץ מהכיון השני , אני מרגישה שאני רוצה ,
אבל לא יודעת אם אני מוכנה .
ולממה נועד החומר סיכה הזה ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון28/11/2009חומר הסיכה נועד על מנת להקל על החדירה וכפי שכבר הוצע לך כאן על יד חברתך לפורום כדאי לדבר עם חבר שלך על החששות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאל תאכלי קטניות זה עושה הרבה גזים
חסוי30/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאל תפחדי
חסוי28/11/2009את צריכה ליבחור לך מישהו אחר עם את מרגישה לא בנוח איתו .
או שתדברי איתו פנים פול פנים, תנסי .
גם לי זה קרה בפעם הרישונה לא כמו סיפרך אבל דומה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)