מאוד מודאגת :O

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מאוד מודאגת :O
    דינדינה :P
    16/11/2009

אוקי אז שלום :P
    אני חושבת שיש לי בעיה..
    במשך כול החודש ניראלי כמה זמן כבר יש לי הפרשות צהבות מגעילות כאלה ויש להן ריח לא טוב :/
    חברה שלי דיברה איתי על הפרשות :O והיא אמרה שכאילו זה אמור להיות לבן.. אז שאלתי אותה מה אני אמורה לעשות אז היא אמרה שכדי שאני אלך ליבדוק אצל גניקולוגיתץ עכשיוהעינין הוא שאני לא רוצה שאף אחת תסתכל לי בתוך ה*** ברצוני לדעת מה זה ואם צריך ללכת לרופא? האם זה בעיה? האם זה לא מוזר שזה במשך כול כחודש(לא כולל את במחזור)?מה אני אצטרך לעבור אצל הגניקולוגי? מה היא תעשה שם כי חברה שלי אמרה שהיא תכניס לי לשם משהו כזה ספוגי.. ואני לא רוצה! אז בקיצור הזה יכול להיות בבקשה תעזרו לי אני מאוד מודאגת!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מאוד מודאגת :O

הוספת תגובה

• שלום לך

מירב שרון
    17/11/2009

כפי שחברה שלך המליצה לך כדאי לך מאוד להגיע לבדיקה אצל רופא/ת נשים על מנת לאבחן במה מדובר ולקבל טיפול. אין לך ממה לחשוש, את יכולה לבקש שחברה תהיה נוכחת בבדיקה, או אמא,
    אם את בתולה חשוב לציין את זה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוקי..

18/11/2009

יצטרכו להכניס משהו לתוך ה*וס שלי? כי אני ממש בישנתי בכול הנושא הזה.. וממה זה יכול לנבוע?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך מענה

מירב שרון
    19/11/2009

אני לא יכולה לומר לך אם תצטרכי לעבור בדיקה וגינלית, את זה הרופא/ה תחליט על פי שיקול דעתה הרפואי אם הבעיה מצריכה את זה. אם הנך בתולה שוב, חשוב שתצייני את זה מראש. יתכן שמדובר בפטריה וגינלית שגורמת להפרשות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוקי הבנתי..

20/11/2009

תודה :P

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו