משהו שמטריד ..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משהו שמטריד ..
    עוז
    17/11/2009

שלום אני בן 19 ורציתי לשאול משהו במטריד אותי ...
    אני מאונן די הרבה .. יוצא לי פעם אחת ביום .
    אבל כשאני מגיע לקיום יחסי מין משום מה לא "עומד " לי .. זה שאני מאונן בכל יום זה הגורם לכך ? או שמשהו אחר ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משהו שמטריד ..

הוספת תגובה

• שלום לך

מירב שרון
    20/11/2009

אין שום מניעה לאונן יום יום. אין לזה קשר להאם עומד לך או לא עומד לך כשאתה רוצה לקיים יחסי מין. שאלה לי אליך, האם הניסיונות שלך לקיים יחסי מין היו במסגרת קשר משמעותי, או מין מזדמן?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יכול להיות שיש קשר....

ד``ר עידן מיליצ`ר
    20/11/2009

אמנם בגילך ניתן לקיים יחסי מין, או אוננות מספר פעמים ביום, אך גם בגילך הייתי ממליץ שביום שאתה יודע שהנך מתכונן לקיים יחסי מין, יהייה נכון לא לאונן. לכל אחד מאיתנו לוקח פרק זמן בין קיום יחסי מין פעם אחת לשנייה. גם בגיל 19 זה יכול לקחת זמן ואם אתה מאונן לפני קיום יחסי מין, יכולה להיות פאלטה! יתכן ותחווה את הזיקפה אחרת.

נסה ותיווכח!

עידן מיליצ'ר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו