מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טעות נוראיתמישהי23/09/2007
היי קוראים לי נועה ועשיתי את הטעות הכי גדולה של חיי עד עכשיו.
אני בת 16.5 ויש לי אח בן 18. הכל התחיל לפני חודשיים בערך שנשארנו שנינו לבד בבית ( ההורים היו בחו"ל ) ובאחד מהערבים נשארנו שנינו בבית וראינו סרט, אני רק רוצה לציין שעד אותו מקרה מצער תמיד חשבתי שאחי הוא חתיך עולם ובאיזה שהוא מקום תמיד היו לי פנטזיות לגביו.
בכל מקרה באותו ערב במהלך הסרט אני שכבתי על הספה כשהראש שלי על הירך של אחי והוא עשה לי נעמים בגב וכך זה נגמר, ( אחרי זה בחדר אוננתי בטירוף כשאני חושבת עליו ) שבועיים אחרי אותו מקרה יצא לנו להיות לבד בבית וחגגנו קצת ונהנינו בטירוף ושתינו לא מעט, את הערב הזה התחלנו במיטה שלו שכל מה שעשינו היו רק מיזמוזים ואז פתאום שאלתי אותו אם הוא רוצה לשכב איתי ומכיוון ששנינו היינו שיכורים בטירוף הוא אמר שכן ושכבנו..... אני יודעת עכשיו כולם בטח אומרים איזה זונה ואיזה מגעילה אני אבל אתם צריכים להבין שבתור פנטזיה זה היה נהדר ולרגע לא חשבתי שזה יקרה במציאות או דבר כזה.
אחרי כל ההקדמה הזאת הבעיה שלי היא כזאת:
א אני לא מצליחה לישון בלילות בכלל.
ב אין לי למי לספר כי ההורים שלי יהרגו אותי
מה אני עושה????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ...מה שכבת אם אח שלך?? אוקיי זה לא
XTV23/09/2007אשמתך אבל תרגיעי את החירמון שלך לגביו את צריכה לימצוא מישהו אחר או משהו אחר שיחרמן
אותך ויחליף אותו את לא יכולה לשנות את מה שקרה וטוב שאת מיתחרטת על זה את צריכה לדבר
על זה אם אח שלך ולומר לו שזה ישמר ביניכם לעד כאילו זה לא קרה אחרי סיכום כזה ואחרי
שתימצאי משהו אחר בעזרת השם יהיה בסדר וזה לא יחזור על עצמו...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמישהי שלום
מירב שרון24/09/2007את מבטאת חרטה על מה שעשית עם אחיך ואת מבינה שזאת הייתה "טעות נוראית". מעבר לכך זאת עבירה על החוק:
עבירות מין במשפחה ובידי אחראי על חסר ישע - סעיף 351 לחוק העונשין:
המחוקק רואה בחומרה מיוחדת עבירות מין בתוך המשפחה, ולפיכך נקבעו לעבירות המין "הרגילות" – אונס, מעשה סדום וכו' – עונשים חמורים יותר כאשר המעשים בוצעו במשפחה או בחסר ישע בידי האחראי עליו.
כמו כן, מגדיר הסעיף עבירה מיוחדת: בעילה או מעשה סדום בבת משפחה או בבן משפחה שגילם 14-21 שנים.
אני מבינה שקיימתם יחסי מין בהסכמה אבל אני בכל זאת ממליצה לך בחום לפנות לאיגוד מרכזי הסיוע של נפגעי תקיפה מינית על מנת לקבל ליווי מקצועי בנדון. קו החירום: 1202.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
מישהי24/09/2007תודה על העצה אבל יש לי בעיה.
אין לי עם מי לדבר ואני לא יכולה להתחיל להיתקשר לאחרים ולשפוך את הבעיה שלי כי אז יכניסו את אחי לכלא ואני לא רוצה את זה.
דבר שני הוא שאני חושבת שאני חולת סקס ( יש כזה דבר ? ) ולמה אני אומרת את זה כי כל גבר שיוצא לי לראות אותו אני ישר מדמיינת את הזין שלו ואיך הוא יראה בלי בגדים אפילו הצצתי לאבא שלי במקלחת וממש התגרתי מזה.
את חושבת שזה נורמאלי לגילי והאם יש זונות ממין זכר שאפשר ללכת אליהם כי אני לא רוצה לעשות את זה עם מישהו מהמשפחה שלי ( למרות שאבא שלי ממש גירה אותי ).
בבקשה עזרה אם אפשר ודבר שני לבנות שבנינו האם אוננות עם ויברטור היא כמו הדבר האמיתי? אולי זה יוכל לספק אותי כרגע?!?!?!?!
מחכה לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה רוצה משהו כמו נערי ליווי? הינה
XTV24/09/2007טוב שאת חרמנית אין דבר שלילי בזה אבל מחרמנות ועד למישפחה...
זה כבר לא טוב תימצאי מישהו שנותן הארבה אם את רוצה סקס בלי מחויבות אבל כדי לך
לימצוא מישהו שאת אוהבת גם ולא רק לזיין אותו וללכת תימצאי מישהו שיש ביניכם אהבה ותוציאי
עליו את החרמנות הזאת.מקוה שעזרתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד משהו לפי החוק זה רק אונס בתוך
XTV24/09/2007המישפחה נותים ליחס את האונס לגברים אך מופנה גם לנשים שתיכם הייתם שיכורים ולא ידעתם
מה אתם עושים לא ניראה לי שיש חוק שיעצור מישהו מימכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמישהי שלום
מירב שרון24/09/2007הגוף עובר הרבה שינויים בגיל ההתבגרות כולל שינויים הורמונליים שמשפיעים על הדחף המיני. וזה מאוד לגיטימי לגילך להיות עסוקה במחשבות על סקס, פנטזיות מיניות, ולהיות בעלת חשק מיני מוגבר. את לא "חולת סקס". זה גם בסדר שיהיו לך פנטזיות מיניות לגבי בני משפחה אבל בין הפנטזיה למציאות צריך שיהיו גבולות במקרה הזה.
המטרה בפנייה ל-1202 זה שיהיה לך אוזן קשבת, את חוששת שמא זה יסבך את אחיך, ואני מבינה אותך אבל כל פנייה למשטרה לא תיעשה בלי הסכמתך.
וכן, יש כל מיני דרכים להגיע לסיפוק מיני, ואוננות הנה דרך לגיטימית ומהנה. את יכולה להיעזר בויברטור על מנת להגיע לאורגזמה ואת יכולה גם לאונן בעזרת אצבעות כף ידך. ממליצה לך בחום לקנות את הספר "לעצמך" של לוני ברבך. אפשר לקנות/להזמין בצומת ספרים.
ואני מצטרפת לעצתו של חברך לפורום "מישהו" שהזהיר אותך שמא בעקבות זה שקיימת יחסי מין עם אחיך ללא אמצעי מניעה, יתכן שאת בהריון, וכדאי לעשות בדיקת הריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
מישהי25/09/2007את רוצה לומר לי שעכשיו עם כל הבעיות שיש לי על הראש והחוסר שינה שלי, ואוננות הבלתי פוסקת ( זה הגיע למצב שאני נכנסת לשירותים של הקניון ומאוננת רק כדי להרגיע את עצמי ).
אז את רוצה לומר לי שיכול להיות שאני בהריון??????
מה עושים אם כן??????
איפה אני יכולה לטפל בזה בלי שההורים שלי ידעו??????
ויותר חשוב איך אני מגלה אם אני בהריון?????????????
עזרה דחופה.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההינה כמה מיספרי טלפון שיכולים לעזור
XTV25/09/2007ש.י.ל.ה מרכז יעוץ להתאמת אמצעי מניעה וסיוע במקרים של הריון לא מתוכנן
כמו רוב הארגונים האלה ניראה ואני דיי בטוח (כדי לך לישאול אותם) שהם מעניקים שירותי
הפלה דיסקרטים לגמרה ללא ידיעת ההורים מיספר טלפון שלהם :6248412
בעיקרון את יכולה ללכת לבית מרקחת וליקנות ערכה לבדיקת הריון ואל תידאגי אף אחד לא יגלה
זה לא איזה תרופה מיוחדת או מכונית או משהו זה ערכה קטנה כזאת שקונים כמו מסטיק.
כמה זמן עבר מאז ששכבת איתו?.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעברו חודשיים!!!! תיתקשרי בהקדם
XTV25/09/2007המידי!!!!!!!!! לטלפון שהבאתי אם תחקי עוד כמה זמן יכול ליהיות שלא תוכלי לעשות הפלה ביכלל!!!!
תמהרי להיתקשר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהילד שההורים שלו אחים יצא פגום ולא
איש הקש25/09/2007בסדר ראיתי פעם בטלויזיה אח ואחות גרמנים שהולידו ילדים ביחד והם יצאו פגומים!.
איזה עצבים זה למה בבית הספר שלי אין בנות כמוך למה אינעל רבקום!!!!!! אין בבית
הספר שלי בנות כוסיות חרמניות כמוך למה אלוהים למה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בבית
הספר שלי חוץ מפקצות!!,נועה נשמה עשי הפלה ותני לי את האייסיקיו שלך בבקשה
אני אגרום לך לישכוח את הפנטזיות על אחיך ואל אביך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמישהי שלום
מירב שרון25/09/2007מתי הפעם האחרונה שקיבלת מחזור? את יכולה לבדוק אם את בהריון על ידי ערכה לבדיקת הריון ביתית שאת קונה בכל בית מרקחת. אם את בהריון, אז את צריכה לעבור ועדה להפסקת הריון בבית חולים באזור מגורייך והם יקבעו לך מועד להפסקת הריון. ההורים שלך לא צריכים לדעת, הכול מאוד דיסקרטי וחסוי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד משהו
מירב שרון25/09/2007את מתארת מצב שאת טרודה ללא הפסקה במחשבות על סקס, וצורך באוננות מתמדת, זה נשמע כאילו זה מפריע לך בתפקוד היומיומי ולכן אני ממליצה לך לפנות למרפאה לטיפול מיני בנדון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה? שכבת עם אח שלך?
משה24/09/2007מה? שכבת עם אח שלך?.
אני מקווה שלא קיימתם יחסי מין!, כי זה הדבר הכי נוראי שיכול לקרות בעולם!!!
ומה אם אח שלך? הוא הסכים לשכב איתך? הוא לא התנגד לך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההם היו שיכורים לפי מה שקראתי
מישהו24/09/2007אני בטוח שאם הם היו מפוקחים באותם רגעים הם לא היו עושים את זה.אני מקווה שתיהיו
בסדר ושזה לא יחזור אל עצמו ודרך אגב לא ניראה לי שלקחתם אמצעי מניעה כשקיימתם
יחסי מין לקחת גלולות פוסטינור אחרי זה כי את עלולה חס ושלום להיכנס להריון,מאח שלך!!!!
אני מקווה מאד שאת קוראת את זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)