אוקי כמה שאלות :/

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אוקי כמה שאלות :/
    דינדינה :P
    18/11/2009

סליחה על כמות השאלות אני פשוט רוצה לדעת הרבה דברים ולכן אני שואלת הרבה שאלות..
    רציתי לשאול אם יותר בנות מגלחות מבנים ,כאילו רוב הבנים לא מגלחים את ה*ין שלהם נכון?! איזה מישהו טמבל אחד שדיבר איתי שאל אם אני מגלחת.. ואז שאלתי אם הוא מגלח והוהא אמר שהוא לא מגלח וזה הומואי ברמות.. כאילו למה בנות צריכות לגלח כי זה ותר אלגנטי ובנים לא?! איך הם שוכבים אם זה לא מגולח זה לא מגעיל כזה?! זה נוח? זה אפשרי?!

עוד שאלה היא בקשר ל*וס שלי כאילו אם יש לי שם פלולה זה ממש נורא? פשוט יש לי חבר כבר איזה 9 חודשים וחשבתי שאולי נישכב אבל אני לא רוצה שהוא יגעל ממני :/ עד כמה זה דוחה? זה דוחה את כול הבנים?אני רוצה שהוא יהיה חר*ן עלי כמו שהוא יהיה חר*ן על כול אחת אחרת! זה משנה את רמת החרמ*ות שלו?!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אוקי כמה שאלות :/

הוספת תגובה

• אהבתי את שאלותייך :)

מירב שרון
    20/11/2009

ואכן יש צדק בדברייך, למה שבנות יצטרכו להתגלח למען בנים וההיפך ל? יש הרבה דברים שנשים עושות בשם היופי, בכל העולם, בעולם המערבי כל הנושא של "חלק זה יפה" הנו הטרנד כרגע ונשים וגברים עושים הסרת שיער, כיום זה ממש לא נחשב "הומאי" זה פשוט אופנה שכזאת. אופנות משתנות במשך השנים. פעם אשה מלאה הייתה נחשבת לאשה יפה, מושכת ועשירה. כיום יש לחץ מאסיבי בתקשורת לרזון ומכאן כל ההפרעות האכילה למיניהן. זה לגמרי לשיקולך מה את בוחרת לעשות למען היופי והאסטתיקה, ואם את חוששת מהתגובה של החבר שלך, אז למה שלא פשוט תפתחי איתו את הנושא ותראי מה דעתו בנדון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוקי תודה :P

דינדינה :P
    20/11/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו