חברה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חברה
    אנונימי
    19/11/2009

שלום..
    יש ילדה בכיתה שלי שאני אוהב אותה אבל היא אוהב ילד אחר ואני לא יודע מה לעשות אני מפחד שהיא תגיד לי לא...(פעם כבר קיבלתי לא פעם מילדה!!)
    אז מה לעשות להגיד לה או לרמוז או משהוא כזה?
    נ.ב צריך תשובה עד מחר..
    (בן 13 וחצי)

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חברה

הוספת תגובה

• לאנונימי שלום

מירב שרון
    20/11/2009

אין לך ברירה חוץ מלקחת סיכון, ולקוות לטוב, מקסימום היא תגיד לא!!! כבר עברת את זה וראית שזה לא סוף העולם, יש עוד הרבה דגים בים. אתה כולו בן 13, הדרך עוד ארוכה לפניך :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנונימי

דניאלה פרייפלד
    20/11/2009

לא קל לך :(
    מצד אחד אתה מרגיש רגשות עזות עבור ילדה שאתה בעצמך אומר לא פנויה רגשית.
    כל התחושות כלפיה רוצים "לצאת"....ולא קל לחשוף את רגשות !!! ואני מאריכה אותך על נסיונך בעבר. ונכון הוא שקשה מאד תחושת הדחייה!! זה כואב בלב!!!
    במיוחד לאחר חשיפת רגשות.
    מצד שני אולי אם היא היתה יודעת שיש לך רגשות כלפיה ....היא כן תקבל את זה כמחמאה,תחמם לה את הלב שהיא מרגישה רצויה גם לך.....למרות שהיום היא אולי לא תענה בחיוב,כי יש לה רגשות לאחר. אולי הם יפרדו ואז היא תדע שיש (או היה) ילד אחר ,אתה, שהיו לו רגשות כלפיה.
    אך לומר לה עלול, שוב, מעמיד אותך בפני התחושה האיומה של דחיה!!!
    בעצם התשובה אם לומר לה או לשמר על עצמך, על תחושותיך...
    תלוי בכמה לא להגיד לה מציק לך ומפריע לך במשך היום יום ועד כמה אתה מוכן לחשוף את עצמך עם הידיעה, סיכון, שתרגיש את תשובתה או אי תגובתה כדחייה.יש גם סיכוי תופתע לטובה.
    מצד שני אם לא מעיזים בחיים, כי חוששים מדחייה, אתה עלול בעתיד לפספס ...תשובה חיובית ממשהיא שאכן כן אוהבת אותך.
    לא קל להיות ילד מאוהב עם ילדה שאתה חושב אוהבת בחור אחר...
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו