מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה דחופההמישהיי19/11/2009
שלום התחלתי לקחת גלולות בדיוק לפני שבוע וחצי ביום שלישי!
הסוג שאני לוקחת הוא מליאן.
השאלה שלי היא: קיימתי היום יחסי מין עם חבר שלי והוא גמר בפנים, האם יש סיכוי שאני אכנס להיריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון20/11/2009אני בדר"כ ממליצה שבחודש הראשון מרגע שלוקחים גלולה רצוי להשתמש באמצעי מניעה נוסף (קונדום) ליתר ביטחון, אבל בעקרון כבר לאחר שבוע ימים מרגע שאת לוקחת את הגלולה באופן עקבית, יום יום, באותה שעה (שעתיים לכאן או לשם מקסימום), את אמורה כבר להיות מוגנת מפני הריון. אך חשוב לציין שגלולות מגינות מפני הריון, ולא מפני מחלות מין. אני לא יודעת אם לחבר שלך יש ניסיון מיני קודם או לא, אבל אם כן, חשוב גם לנקוט באמצעי זהירות בנדון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
מישהי20/11/2009אם לא הכי הקפדתי מבחינת השעות שלחקתי את הגלולה יש סיכוי שנכנסתי להיריון??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה..
מישהי20/11/2009כאילו היו לי קצת פיספוסים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמישהי
דניאלה פרייפלד20/11/2009את התחלת מהקל לכבד....
לפי התאור שהולך ומתפתח ..אכן,לצערי, יש סיכון....
הרעיון של לקחת בסיבות אותה שעה הן שניים : לא לשגע את גופך ...והשני להכניס את לקיחת הגלולה לשגרה וכך לנסות ולמנוע פספוסים!!!!
הגלולה בטוחה רק אם לוקחים ללא פספוסים ....ולכן אם פספסת יש סיכון... :( sorry* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה2
מישהי20/11/2009אז מה אני אמורה לעשות עכשיו?
לא היו לי הרבה פיספוסים ממש פה ושם, אז מה הסיכוי הוא כזה גדול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה3
מישהי20/11/2009**פיספתי ממש פה ושם בשעה שאני לוקחת אבל עד עכשיו לקחתי כל יום כדור ולא פיספסתי כדורים אלה רק קצת חרגתי מהשעה שאני אמורה לקחת אותם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא עונים??
מישהי21/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה למישהי
דניאלה פרייפלד21/11/2009אני מבינה שאת "קצת" לחוצה מהמצב של סיכוי.... אבל זה רק סיכוי קטן
האם את אמורה לקבל ווסת בקרוב? אם כן, היתי מציע לך לחכות, אם את מקבלת (אם את סדירה דרך כלל)
חשוב לנסות ולהירגע היות ומצב של לחץ יכול לדחות ווסת.
שוב החשש הוא קטן ....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)