מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא יכול לרדת להמישהו23/09/2007
אנחנו בני 14
יש לי חברה היא בזמן האחרון התחילה לבקש מימני לרדת לה אני לא אומר לה את זה אבל הטעם של הכוס שלה דוחה אותי אחרי שאני מלקק וביכלל הכוס שלה מפריש נוזלים כאלה וזה נורא מגעיל
אותי הטעם וגם לא אוהב כל כך את המראה של הכוס שלה הוא גם מגעיל אותי קצת בזמן שאני מלקק
וגם ליפני ליפעמים הכוס שלה מיתנפח ומשהו אדום כזה בין שניהם מתחיל ליגדול ולהיתקשות
זה קצת מוזר לי אין לי בעיה אם מין אנחנו אוהבים מאד לישכב ושנינו נהנים אבל זה מוזר לי לרדת
לה לומר לה או שאני צריך להיתרגל לזה?.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למישהו שלום
מירב שרון24/09/2007אתם כ"כ צעירים, לאן אתם ממהרים? שניכם בתחילת דרככם בעולם של זוגיות ומיניות. חשוב שתהיה ביניכם תקשורת מינית פתוחה, אם קשה לך לבצע לה מין אורלי אז תסביר לה את זה בעדינות, על מנת שלא לפגוע בה. אתה לא חייב לפרט לה את הסיבות, אבל חשוב שלא תעשה משהו שקשה לך איתו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אורח חייכם בריא?
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)