מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה יש לי ????נירית22/11/2009
שלום , אני בת 18 פעם אחרונה שהייתי בקשר זוגי רציני היה לפני יותר מ4 שנים וגם אז לא קרה משהו מיוחד , בזמן האחרון התחלתי להרגיש רגשות ממש חזקים אפשר להגיד שאפילו התאהבתי במישהי שעברתי איתה תקופה דיי ארוכה והיא עזרה לי מאוד מאוד בכל מקרה ניסיתי לשכוח ממנה וקצת להיות עם בנים ויצא לי והיות עם בן בגיל שלי התנשקנו והתמזמזנו ופשוט לא היה לי כלום !!!! לא הרגשתי כלום פשוט כלום !!! בבקשה מישהו יסביר לי מה קורה לי לפני שאני אתחרפן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מישהי
דניאלה פרייפלד23/11/2009אין לך כלום...
איך את הרגשת שהבנת שאת נמשכת למישהי?
האם זאת פעם הראשונה עבורך או שהיו לך תחושות בעבר לגבי נשים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה יש לי ????
נירית23/11/2009סוג של , אני מרגישה שאני פשוט לא יכולה בלעדיה אני כמעט כל משך היום שלי חושבת עליה אבל אין לי משיכה מינית , בכללי אין לי משיכה מינית לאף אחד לא בנים ולא בנות :\
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמישהי
דניאלה פרייפלד23/11/2009שאת חושבת עליה מה זה עושה לך בגוף...תחושות גופך...
ואם יכולת לשתף אותה למה את מצפה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה יש לי ????
נירית24/11/2009כשאני חושבת עליה הלב שלי דופק חזק ויש לי פרפרים בבטן אבל שום דבר מיני או משהו כזה , אני ינסה לשכוח אותה אבל אני לא חושבת שאני יצליח אני מפחדת להכנס לדיכאון בגלל זה בבקשה עם תוכלי לעזור לי אני הודה לך מאוד לפחות תגידי לי מה זה האם זה התאהבות או מה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמישהי
דניאלה פרייפלד24/11/2009כן, התאור של התאהבות ואכן את נמשכת......
האם הרעיון שאת נמשכת לבחורה מפחידה אותך....
האם זכור לך תחושות כפי שתארת, אולי פחות חזקות, בעברך?
איך את מרגישה עם הרעיון הזה שאת נמשכת לבחורה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה יש לי ????
נירית25/11/2009אני שוב אומרת אין לי שום משיכה מינית אליה אבל הבעיה שאין לי לאף אחד .
היא הייתה סוג של מטפלת שלי והיא גדולה ממני ב7 שנים היה לי כיף לדבר איתה ולשתף אותה בכל מיני דברים שהיו לי בחיים ועכשיו שסיימנו את הטיפול קשה לי בלעדיה כי ממש אהבתי אותה !
מה אני צריכה לעשות כדי להתגבר ואיך אני יכולה להבין למי ולמה אני נמשכת אני כבר בת 18 ועדיין לא יודעת מה אני מעדיפה גברים או נשים דרך אגב אני לא מוכנה לזה שאני אמשך לנשים זה נוראי בעיני ולא משנה מה אחרים יגידו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה יש לי
דניאלה פרייפלד26/11/2009אני שומעת ממך תיסכול,ואולי כעס? היות ואת מצפה לתשובה חד משמעית ממני....
ולצערי להרגשות שאת מביאה לכאן, ואני מאד מאריכה אותך על כך!!! יש קושי להענות לך היות וקשה לי לקיים שיחה טיפולית דרך האינטרנט.
אני מאמינה לך, שאת אומרת, שאת לא מוכנה להימשך לנשים ,אבל .....את בכל זאת תארת רגשות עזים כלפי אישה......
התסכול,בלבול מורגש........
אולי כדאי לך לפנות דלת פתוחה 03-510-1511
שם תוכלי לשוחח....ואת עדין אנונימית...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)