מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שפיכה מאוחרת?בן 18.525/11/2009
ראיתי שהפורום מגיש תשובות רציניות, אז רציתי לשתף ב"בעיה" שיש לי..
אף פעם לא קרה לי מקרה של שפיכה מוקדמת, גם קרי לילה לא היו לי.
גירוי עצמי הוא לא בעיה בשבילי, 10 דקות והעסק יכול להגמר (לא פחות.)
ה"בעיה" היא כאשר אני מקיים יחסים עם חברה שלי, לא תמיד יוצא לי לגמור, וכשכן, זה אחרי שעתיים או יותר. זה קצת בעייתי כמו שאפשר להבין, מצד אחד בשבילה זאת לא הכי בעיה כי היא זאת שבסוף נהנת מכל העניין, אבל מצד שני אין לי ממש כוח לסיבוב שני אחרי 3 שעות ברצף.. העסק די מתחיל לכאוב אחרי פרק זמן מסויים.
אני לא יודע אם זאת בעיה מנטלית או פיזית-
יש כמובן את האופציות שאני לא נפתח אליה מספיק, שאני מובך, שאני לא מרגיש משוחרר מספיק,
אבל אני נוטה לשלול את האופציות האלה כי אני כן מרגיש איתה בנוח. זה קרה לי בעבר עם בנות הזוג הקודמות שלי, אבל השאלה כאן היא מהו המחסום הזה, האם הוא פיזי או מנטלי והאם יש פתרון לבעיה הזאת?
עוד שאלה קטנה,
לפני לא הרבה זמן קרה שגמרתי בפנים, וחברה שלי משתמשת בגלולות אך בכל זאת לקחה פוסטינור.
האם לקיחת פוסטינור בזמן השימוש בגלולות יכול להשפיע לרעה חוץ מתופעות הלוואי של פוסטינור?
האם היתה תועלת כלשהי במעשה זה, היות והיא על גלולות?
תודה רבה רבה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 18.5
דניאלה פרייפלד25/11/2009שלום לך
אני צריכה שתבהיר לי דבר מה...בבקשה
בכל המפגשים אתה נמנע מלגמור בפנים?
לגבי השאלה השניה של פוסטינור, אצתרך לברר מה קורה שלוקחים אותה יחד עם גלולות... בכל אופן לא רצוי לקחת אותו סתם כי זה מנע גדולה של הורמונים ורצוי להמנע מלשגע את הגוף... ככל שאפשר. לא ברור לי למה החברה שלך הרגישה צורך לקחת את הפוסטינור אם היא מוגנת עי" הגלולה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאכן כן,
בן 18.525/11/2009אני נמנע.
גם לי לא מובן למה היא בחרה לקחת פוסטינור, היא טוענת שככה היא מרגישה הכי בטוחה. אולי היא לא לקחה את הגלולות שלה באופן תקין ולכן בחרה לקחת פוסטינור, אני עזבתי את הנושא הזה איתה כבר..
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה18.5
דניאלה פרייפלד25/11/2009תראה...
יכול להיות ,שאתה כל כך מחזיק את עצמך מלגמור בפנים, עד שאתה אכן אניו מצליח לגמור.....
אני לא מבינה, אם החברה שלך לוקחת גלולה, למה אתה נמנע מלגמור בפנים ......* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסיבה לכך היא פשוטה
:)25/11/2009היא לא רוצה, לפחות לא בינתיים. היא התחילה עם גלולות רק לפני כמה חודשים וזו הסיבה לחששות שלה.
ניסיתי להסביר לה בכל דרך אפשרית שלגמור בפנים זה לגיטימי בזמן השימוש בגלולות ושאין כמעט סכנה להריון, וכמובן שאין כל צורך לקחת פוסטינור... אבל היא מפחדת, אני יכול להבין אותה איפשהו ואני לא מתלונן, אולי עם הזמן היא תרגע.. בכל מקרה אני מכבד את מה שהיא אומרת, ויכול להיות שזה הגורם לבעיה שלי, שאני מנסה להחזיק, אבל זה קרה לי עם כל בנות הזוג שלי בעבר....
אולי גם זה יעבור עם הזמן, זה לא משהו שכלכך מפריע לה עד כמה שהבנתי, אבל לי זה קצת מפריע..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה18.5
דניאלה פרייפלד26/11/2009אני מאד מאריכה את העובדה שאתה מתחשב בה....באמת אך מרוב שאתה מתחשב אתה לא מקשיב לגופך, לתחושותיך ומרוב שאתה חושב וחושש איך תוכל לגמור!!! מה עוד אתה יודע שאם אכן תרשה לך להינות עד הסוף היא תהיה הסטרית ותרוץ לקחת פוטינור ...זה הרבה אחריות על פינך!!!!יתכן ששזה הסיבה ש"הוא" מתעכב...
נכון רצוי להתחשב בחברה אך לא עד תסכול החבר הכי טוב שלך...אתה בעצמך אומר שבאוננות יש לך שליטה ואתה נהנה....האם הבחורות שעד כה היתה איתם "הקשו" עליך בנושא הגמירה בדרך זו או אחרת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא בהכרח הקשו
:)26/11/2009יכול להיות שהקושי הזה בא ממני, עם הקודמות לא ניסיתי לגמור בפנים משום שהן לא היו על גלולות ועם קונדום זאת משימה בלתי אפשרית בשבילי.
העובדה שאני כן יכול לגמור בתוך אולי מעידה שאין אצלי בעיה חמורה, אבל כן קיימת בעיה מבחינת הזמן - לא תמיד יש לנו שעתיים שלמות או יותר להקדיש לזה.. יכול להיות שאני מלחיץ את עצמי, אבל אם כך מהו הפתרון? אני לא יכול לשכנע אותה שזה בסדר לגמור בתוך בנתיים, הרי כבר ניסיתי את זה..
אולי קצת זמן יעזור...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך..
:)26/11/2009וכמובן, הבעיה היא לא רק לגמור בפנים, אבל כמובן שזה חלק ממנה.
כמו שאמרתי יכול להיות שזה נובע ממני, כי לי יש את הדחף לרצות את בנות הזוג שלי יותר מאשר לרצות את עצמי, אבל אין לי מושג מהי הדרך לשליטה על העניין... כמובן שאני רוצה להגיע לפורקן, אבל לא אחרי דקות ספורות... לא היתה לי בת זוג שדיכאה את זה אף פעם, אבל כולן הרימו גבה על ה"יכולת" המופרזת הזאת...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה18.5
דניאלה פרייפלד27/11/2009אני מבולבלת ,אמרת אם אני לא טועה, שטרם גמרת בפנים אלא הפעם הזאת שהיא לקחה את פוסטינר ושם לא החזקת שעות?? האם אני טועה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקצת התבלבלנו...
:)27/11/2009אולי נעשה את זה יותר פשוט-
הפעם הראשונה שהצלחתי לגמור בפנים היתה הפעם עם הפוסטינור. גם פה החזקתי שעתיים וחצי, למרות שרציתי לסיים עם זה יותר מהר.. על הסיבוב השני אין מה לדבר בכלל, שעה וחצי של מאמץ אינטנסיבי מצידה, מסכנה... זה קצת מתסכל.
בעבר לא ניסיתי לגמור בפנים או לפחות חסכתי מעצמי וממנה ומהאחרות את זה, אבל עם לגמור בחוץ תמיד היתה לי בעיה.
השאלה שלי היא פשוטה:
האם ניתן לקצר את הזמן הזה, ואני מבין שהמניע כאן הוא לא פיזי אלא מנטלי?
ועוד דבר, מהי ההשפעה של פוסטינור בזמן שימוש בגלולות? (אגב, היא קיבלה מחזור שבועיים אחרי שהיה לה אחד, האם יש קשר בין הדברים או שיותר סביר שזה קשור לתזונה שהשתנתה לה?)
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה18.5
דניאלה פרייפלד27/11/2009או קיי
אני מאמינה שיש אפשרות לשינוי
בן כמה היית בפעם הראשונה ומה היו הציפיות שלך כלומר איך נגשת...
על מה אתה חושב בזמן שאתה בפנים ....
לגבי הפוסטינור אשיב לך ביום ראשון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
בן 18.528/11/2009הפעם הראשונה שלי היתה בגיל 14...
למה ציפיתי? זה קשה להגדיר.. לסיפוק הדדי מן הסתם, אבל תמיד הייתי יותר מוכן לרצות את בת הזוג שלי והייתי שם את זה כמטרה עליונה. לא חשבתי על לגמור בפנים אפילו, אבל בחוץ גם לא הייתי יכול לאחר מכן... פעמים מעטות כן גמרתי בחוץ וזה לאחר זמן רב והשקעה ניכרת...
עם בנות הזוג הקודמות שלי לא הרגשתי חופשי כמו שאני מרגיש עם הנוכחית, לכן הצלחתי... אבל גם זה לאחר זמן רב...
על מה אני חושב שאני בפנים? וואו. אין יותר טוב מזה.. אבל בכל זאת עושה רושם שהיא נהנת כלכך אז למה לסיים עם זה כלכך מהר?(עד שנפלתי על אחת שיכולה לגמור מחדירה..)
אבל כשאני רוצה לגמור אני פשוט לא יכול.. אז אני אגמור בחוץ תכף, וכשבא התכף, אני כבר לא כלכך מרגיש (כל האזור די מאולחש)... בגלל זה אני בעד לקצר את הזמן ואז ללכת על סיבוב שני כמו כל בן אדם נורמלי אחר, אבל אני פשוט לא מצליח לגמור בסמוך לזמן הנכון! זה מגיע למצב שהיא יכולה לרדת לי 20 דקות ואני פשוט לא גומר... זה לא הכי נורמלי..............
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה18.5
דניאלה פרייפלד28/11/2009יופי שזה וואו!!!!!
אך נראה לי שאתה לוקח את כללללללללל האחריות של ההנאה עליך, כלומר אתה אחראי עליך ועל החברה מאז (סמוך לזמן הנכון?)...........ולא פשוט לפינך כל האחריות הזאת !!! כנראה שלימדת את עצמך להחזיק ולהחזיק עד שאתה מעבד רגישות לעצמך...
ושוב באוננות אתה יותר מחובר לעצמך, נכון?
אפילו אם סוף סוף יש לך חברה שגומרת רק מחדירה,אך שוב, עדין לא נשמע לי שיש לך חופש, כי אתה חושש מלגמור בפנים?!!!!
אם אתה לא חופשי אזאי...........
האם עד אני מבינה את המצב נכון? אם אתה אחראי אתה לא יכול להיות חופשי.....אתה חושב על השני ולא במה מתרחש אצלך...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
בן 18.529/11/2009אני די מקשיב לגוף שלי ואני מנסה להנות כמה שיותר, אבל באמת שזה לא מצליח לי לא משנה כמה שאני או היא רוצים, גם אם היא תשקיע את כל האקט רק בשבילי לא יחול שיפור משמעותי...
אני לא גומר בפנים בגלל שהיא ביקשה ממני לא לגמור בפנים, ניסיתי להסביר לה שהיא על גלולות וזה בסדר אבל לשכנע ברווז לקפוץ בחבל זה יותר פרקטי מלשכנע אותה, אז אני מקבל את זה, לא שיש לי ברירה אחרת...
האם אני צריך להתנהג שונה? לחשוב שונה? אני לא רואה כלכך את הדרך...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה18.5
דניאלה פרייפלד29/11/2009החובה שלי אליך לגבי הפסטינור לא אמור להיות בעיות עקב שמוש בפוסטינור יחד עם גלולוה
אך לא רצוי לחזור על זה ....
מכל מה שנאמר הריקוד המיני איתה אינה מאפשרת חופשיות כי אתה נכנס על תנאי ...אסור לגמור אך מצד שני אתה רוצה לענג אותה ועוד את עצמך.....אין חופש אתה על המשמר ובנוסף בתפקיד המענג כי היא גומרת בחדירה אז צריך להיות שם בשבילה שהיא תהנה......
אתה לא יכול, למשל, להרשות לעצמך לפנטז שאתה על סירה ו............או שכן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
בן 18.530/11/2009קודם כל תודה רבה על התשובה...
דבר שני, אני יכול להרשות לעצמי לפנטז כל דבר שאני רוצה ואני לא מרגיש מוגבל,
כי כמובן שאני תמיד יכול לגמור בחוץ (ויש לי את התמיכה המלאה שלה).
לא כלכך הבנתי את הדימוי שאת מנסה להציג...
אבל כן הבנתי שהמניע לכך הוא פסיכולוגי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה18.5
דניאלה פרייפלד30/11/2009אני ממליצה לך לפנות לאתר של אי"טם
ככל שתמשיך, כך, יהיה לך יותר קשה לצאת ממעגל הקסמים
וחבל
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על העזרה :)
בן 18.530/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)