בעיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה
    אסף
    25/11/2009

שלום, אשמח אם יפנו אותי למחקרים ובעצם כל דבר יעזור. אני מרגיש כל פעם אחרי... ירידה עצומה ביכולת החשיבה והריכוז ואני מפחד שאני מזיק לעצמי בצורה זו או אחרת. כמו כן אני שם לב שכשזה נמשך מעט זמן האפקט על המוח הרבה יותר חמור כלומר יש כנראה מאמץ גדול לשוא כאשר האורגזמה מגיעה מהר מדי (לשוא כי אין כמעט כלום עדיין). מצטער על השפה המרומזת אני מפחד שילדים קטנים צופים אם כי הם בטח כבר הרבה יותר מנוסים ממני...! תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה

הוספת תגובה

• שלום לך

מירב שרון
    25/11/2009

אין שום קשר בין אוננות לפגיעה שכלית (כולל חשיבה וריכוז).
    אני מפנה אותך לספרות מקצועית באנגלית לגבי אוננות, על מנת שתשקיט את דאגות ליבך סביב הנושא:

REFERENCES

Bockting, W., & Coleman, E. (2003). Masturbation as a means of achieving sexual health. Binghamton, NY: Haworth Press.

Cornog, M. (2003). The big book of masturbation. San Francisco: Down There Press.

Laquer, T. (2003). Solitary sex: A cultural history of masturbation. New York: Zone Books.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו