מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נפיחות :/דינדינה :P26/11/2009
שלום רב.
אניי בת 17 ויש לי הרבה נפיחות :O וזה ממש מפדח..
בקיצור אני מנסה לעשותצ אותן בשקט זה ממש הרבה אבל לא בשליטתי
יש לי חבר ואנחנו יחד 7 חודשים,אני בטוחה שאני רוצה לעשות איתו אהבה! אבל אני לא רוצה שיההי לי נפיחות באמצע הסקס.. מה אני עושה? איך אני יכולה לדעת אם באמצע יפלט לי אחד?! :O* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון27/11/2009אלה בועות אוויר וזה טבעי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעצה קטנה
:)27/11/2009אין לך מה לפחד מזה, זה טבעי, ותמיד אפשר "להחליק" את זה בבדיחה....
גם תמיד אפשר "להשתחרר" לפני הסקס (-"אני צריכה לעשות פיפי")
ובמהלכו אם בא לך אחד, תנסי לשמור אותו לעצמך... אם יתפלק לך לא נורא, הוא לא יזרוק אותך בגלל זה אני מאמין... מקסימום אפשר לנסות אחד שקט (לא ממליץ לך לאכול דברים בעייתיים בעיכול באותו יום אם ככה)
אגב אני מכיר זוגות שמקימים אחד את השני ככה בבוקר (לא נעים בכלל..)
זו בעיה שרוב האנשים מתמודדים איתה יפה, אין סיבה שאת לא תוכלי...
בקיצור, אי אפשר לדעת מה יהיה עד שלא מנסים (: לילה טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנפיחות זה פלוצים.מאחורה, לא מקדימה
ד``ר עידן מיליצ`ר27/11/2009מכל מקום אולי תבדקי איזה אוכל את אוכלת שגורם לנפיחות והאם יש לך קיבה / מעי רגיז....
האם הגאזים קשורים במזון או בלחץ?
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממש ממש תודה :P
דינדינה :P28/11/2009אתם ממש הרגעתם אותי :) בעיקר סמילי... בקשר לעצה..
יש לי שאלה יש אוכל שעושה יותר גזים? במיוחד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)