מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אמצעי מניעהלין..26/11/2009
שלום, אני בת 17 כבר ויש לי חבר כבר 7 חודשים ואני שוקלת להתחיל לקיים איתו יחסי מין.
ההורים שלי חופשיים יחסית בנושא ולמרות שלא ביקשתי מאמי היא הציעה לקחת אותי לגניקולוג.
יש לי חשש מסויים מגלולות, שזה עלול לגרום לקרישי דם, בעיות במחזור החודשי וכו'.
ובכללי גם לא כ"כ הבנתי איך עניין הגלולות עובד, יש צורך להשתמש רק לפני קיום יחסים או באופן רציף? ואם שכחים לקחת יש סכנה להריון?
אם מישהו יוכל להסביר לי איך העניין הזה עודב זה יהיה נחמד
תודה רבה ((:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון27/11/2009חשוב מאוד שאת רצינית ולוקחת אחריות על הגוף שלך. זה נפלא שיש בינך לבין הורייך מספיק פתיחות בנושא ושאמא שלך תלך איתך לרופאת נשים. זה גם יכול לעזור לרופא/ת נשים לבדוק רקע רפואי של אמא כדי לוודא שאין היסטוריה של קרישי דם או מניעה כלשהי להשתמש בגלולות. גלולות צריך לקחת יום יום באופן רציף באותה שעה. ואם יש פספוסים זה פוגע ביעילות של הגלולה ואז יש סיכון להריון לא רצוי לכן חשוב להקפיד לקחת גלולות בצורה סדירה בלי פספוסים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלין
דניאלה פרייפלד27/11/2009יפה ששיתפת את אמך!!!!וטוב שאת דואגת לשלומך.....
נכון,עלול להיות תופעות לוואי לגלולות אך הן יחסית לא קשות ועוברות לרוב .מה שאת כתבת הן קימות ואחור קטן יחסי של נשים אולי סבלו אך ב% זה קטן לאומת כמות הנשים שלוקחים גלולות.
תמיד צריך לקוות שאת לא היוצאת מן הכלל.
זאת הסיבה שחשוב ללכת לרופא שם תעלי את דאגותיך!!!!! תבררי מה האפשרויות.
שיתאים לך גלולה יש גם אפשרויות אחרות שקימות בשוק מדבקה זריקה אך בכולם מדובר בהורמונים לגוף. הן מאפשרות חופשיות שתוכלי לקיים מתי שאת רוצה ללא דאגה להריון לא רצוי.
מדובר בכמות הורמונים קטנה (ולכן צריך לקחת כל יום סביבות אותה שעה) כמות זו מונע את הביוץ אין הביצית לא שם לזרע.
אכן, אם רוב הגלולות, בגלל המינון הנמוך של הורמונים ,לא רצוי לשכח לקחת והסיכון קיים......
אני מקווה שעזרתי לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)