שאלה קצת ארוכה..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה קצת ארוכה..
    נעמה
    28/11/2009

הי...יש לי שאלה חשובה, אני מקווה שתוכלו לעזור לי.
    אני בת 14..עוד חודשיים 15. יש לי חבר כבר שבעה חודשים ואני מאוד אוהבת אותו...
    אני ילדה מאוד מאוד ביישנית וחסרת ביטחון והיה לי ממש קשה להיפתח אליו בהתחלה...אבל עכשיו אני כבר לא כל כך מתביישת ממנו. בערך לפני ארבעה חודשים היינו סתם מתמזמזים קצת ולאחרונה התקדמנו יותר והתחלתי לרדת לו ולעשות לו ביד.. הוא ממש רצה לאונן לי גם אבל ממש התפדחתי בהתחלה...אני קצת שמנמנה ואני ממש מתביישת בבטן וברגליים שלי. אין לי בעיה לרדת לו אני די אוהבת את זה ואני כן אוהבת כשהוא נוגע בי שם, והוא ניסה לרדת לי פעם אחת, אבל לא הפסקתי לחשוב על זה שאני ממש שמנה ולא יכולתי להנות בכלל. מיותר לציין שאף פעם לא הגעתי לאורגזמה והמצב תמיד נהיה מביך כי אני יודעת שהוא מאוכזב מעצמו שהוא לא הצליח לגרום לי לגמור ולי גם לא נעים ממנו ובסוף יש תמיד אווירה ממש גרועה...מה לעשות? איך אני אגיע לאורגזמה? קראתי הרבה דברים ומאמרים אבל אף אחד מהם לא עזר. ממש אשמח אם תעזרו לי :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה קצת ארוכה..

הוספת תגובה

• נעמה

דניאלה פרייפלד
    28/11/2009

יופי שאתם לא רצים לאף מקום ולוקחים את הזמן!!!!
    שאלה לי אליך???? :) החבר שלך לא שם לב שאת שמנמנה??? :)
    והוא בכל זאת איתך????!!!! אני פשוט לא מבינה אותו :) אולי הוא אוהב אותך כך!!!!זה שלא יצאת מחוברת של מעריב לנוער או מערוץ הדוגמניות, לא אומר שאת לא שווה, להפך!!!!!! את, את ולפני שאת תוכלי להיות חופשיה איתו את צריכה "לקבל" את עצמך, הוא שלי, הוא בחר להיות איתי (נכון החברה רוצה שתחשבי שאין גברים שאוהבים נשים שממנות אך זה מאד לא נכון = החבר)
    לגבי אוגזמה ...
    אם את לא חופשיה עם עצמך ולא משוחררת, כי את דואגת על מה הוא חושב עלי מה הוא רואה, האם הוא שם לב............ ורצים בך מחשבות, הלך האורגזמה!!!
    אוננת? העזת להסתכל ,לגעת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• :)

נעמה
    30/11/2009

תודה רבה על ההתיחסות :)
    וכן...אני כן מאוננת, אבל אני אף פעם לא מצליחה להגיע לשום מקום. וכשאני לבד זה לא שאני חושבת כל הזמן "אני ממש שמנה". ממש לא . אני פשוט לא מצליחה :( מה לעשות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נעמה

דניאלה פרייפלד
    01/12/2009

אוקיי לאן את רוצה להגיע :)
    את מכוונת מטרה, את לא חופשיה,את בודקת את עצמך ....??האם התחושה שלי מתארת אותך בזמן שאת מאוננת?
    יש לך פרטיות ,את לא חוששת שיפריעו לך
    את בהרגשה נינוחה
    יש אווירה נעימה שאת מתחילה....,איפה את בראש שלך....
    הסתכל
    צר לי על כל השאלות .......

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך..

נעמה
    02/12/2009

שוב, תודה:)
    אממ כן...יש פרטיות...אני לא יודעת איך בדיוק לתאר הרגשה או אווירה. ואני לא חושבת על כל מיני דברים אחרים שמסיחים את דעתי, אבל באיזשהו שלב אני כבר לא יכולה כ"כ להתרכז כי...טוב...לא קורה הרבה, או מה שאמור לקרות><
    ואני כן מכירה את הגוף שלי די טוב, אני יודעת מה טוב ומה לא..ובכלזאת...אני לא מצליחה! אולי זה קשור לעובדה שאני מתביישת בגוף שלי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נעמה

דניאלה פרייפלד
    02/12/2009

יכול להיות שזה קשור לזה שאת תבישת מגופך .....
    אך יש גם את הנין של להתרכז ....במה את מתרכזת?
    וגם הסתכלת על עצמך ,איך הדגדגן שלך נראת ,השפתים...
    יש בנות שנותנות שם חיבה לאיזור ואז "מתקרבות אחיו יותר וגם שוכחות מהבושה....
    רציתי שתדעי שאם את עונה אני מבקשת את סליחתך אך לא אגיב עד יום רבעי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נעמה

חסוייייייי
    02/12/2009

חחחחח נעמה את חמודה :] אני אשמח להכיר אותך ! D:

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ...

נעמה
    05/12/2009

...זה נשמע ממש פדופילי><

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• :]

חסוייייייי
    05/12/2009

חחחחח חס ושלום.... אני בן 17 וחצי :] לא עד כדי כך פדופילי :P

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו