התעניינות בגברים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התעניינות בגברים
    אלירן 14 וחצי
    29/11/2009

שלום לכם, אני אלירן ואני בן 14 וחצי בערך.
    אני חושב שאני גורם לי להתפתח ולהיות גיי בעצם.
    אני לא מתעניין בנשים בפורנו ומתעניין בגברים עצמם, אני נגעל מעצם העובדה שאם באמת אני מפתח משהו לגברים אני נגעל מהמחשבה על קיום יחסי מין אני וגבר נוסף גורם לי לבחילה במילים יפות..
    למעשה אני גומר על גברים בעצם נשים לא כ''כ מעוררות לי משהו מיני, דו מיני אני גם לא רוצה להיות
    רק לחשוב על זה שהם יכולים להיות גייז מגיל 10 עד גיל 90 ולא להקים משפחה אף פעם זה מונע ממני לרצות להיות אחד כזה.
    אני פשוט רוצה למצוא דרך בשביל שאני אצליח לגרום לי להמשך לנשים ולא להתחיל בקטנה התנעיינות בפין פה ופין שם ולאט לאט גדל להיות גיי.
    איך אני אוכל לגרום לעצמי למנוע את זה?
    לחשוב על בנות הרבה? להפסיק לראות פורנו לזמן ממושך? כל דבר שתציעו אעשה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התעניינות בגברים

הוספת תגובה

• לאלירן שלום

מירב שרון
    30/11/2009

אני מבינה ממך שיש לך התלבטות לגבי הנטייה המינית שלך וזה מאוד מטריד אותך. אני ממליצה לך בחום לפנות לקבוצת תמיכה שעוזרת לבני נוער שמתלבטים בלבטים דומים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סליחה על התגובה לאחר חודשיים אך..

אלירן
    29/01/2010

שלום לך, חלפו חודשיים והמשיכה המינית שלי לגברים התחזקה.
    אני לא מעוניין בכך יש דרך שאתם\אתן יכולים לתת לי להסיט את המשיכה למין הראוי (נשים)?
    אני ניסיתי לחפש כיצד אפשר להפטר מזה ולא מצאתי.
    גיליתי שיש טיפול פסיכולוגי מוחי שעושה נזק נפשי עצום לאחר הטיפולים..
    כיצד אוכל למנוע זאת? (אני פונה אליכם מתוך מצוקה אישית אשר אני כבר לא יודע מה עובר על עצמי ואני מגלה את עצמי פחות מתעניין בנשים וזה כאילו לא עושה לי כלום גוף של אישה חזה ונרתיק)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך מענה

מירב שרון
    29/01/2010

אני מפנה אותך לאתר .igy - מדובר בארגון התנדבותי הפועל למען נוער המתלבט בנטיותיו המיניות. מאוד חשוב שאתה לא תישאר לבד עם המצוקה, מה שיש לך זה לא מחלה ולכן אין כאן מקום לריפוי "להיפטר מזה". מדובר כאן בעניין של לעבור תהליך עם עצמך כדי לקבל את עצמך כמו שאתה, ואתה ממש לבד, כמוך יש לא מעט בני נוער שחווים התלבטויות דומות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו