מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גולה בפטמהבן 1429/11/2009
חבר שלי אמר לי שרק ברגע שיש גולה בפטמה ורק אז הזרע יכול להפרות ולפי דעתי ה לא נכון וגם אמרתי לו את זה... ובקיצור רציתי לדעת אם זה נכון שרק ברגע שיש לך גולה בפטמה אפשר להביא ילדים כי יש לי זרע ואני מפותח יחסית לבני גילי(שיער ערווה,גודל של המה שמו, וכו') .
אז זה נכון או לא?
תודה רבה!,
דור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה לא נכון
עילי29/11/2009אני בן 12 וחצי אני גן יחסית מפותח יש לי את הגולה בפטמה אבל גם לחברים שאין להם את הגולה יוצא אז אין על לדאוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לעילי
בן 1429/11/2009כן אבל ה שיש זרע לא אומר בהכרח שהוא פורה...קפיש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחרטה
עילי29/11/2009חבר שלך חירטט עליך אין דבר כזה "זרע פורע"
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבן 14
דניאלה פרייפלד29/11/2009יש לך ראש על הכתפיים, אכן אתה צודק!!
אתה מתאר סימנים מאד ברורים לגיל ההתבגרות שקשורים לגדילה...
ובפליטה שלך (שלא קשור לגדילת הגוף אלא שינוי הורמונלי ולאשכים) יש זרעים והם אכן ישמחו להכניס משהיא להריון!!!
נכון שגם יש שינוי באיזור החזה של הבנים אך ללא קשר לזרע, אלא כהמשך הגדליה שלך למתבגר ולאחר מכן לגבר ( וכל אחד שונה)....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)