איבר מין ממש קטן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איבר מין ממש קטן
    בן 16 וחצי
    01/12/2009

איבר המין שלי הוא ממש קטן ואני ממש מתבייש בו, הוא 11 ס"מ והעובי שלו הוא 9 ס"מ.

עד גיל 14 הוא היה ממש ממש קטן משהו כמו 6-7 ורק בזמן האחרון הוא קצת התחיל לגדול...
    לכל החברים שלי יש דיי גדול ס"מ15-18 ויש אפילו עם ס"מ22 O.O
    אני לא יודע מה לעשות עם זה, אני מתבייש להתחיל עם בנות כי אם זה יגיע לזה שהיא יורדת לי או למיטה היא לא תרגיש אותו אפילו חודר אלייה וזה לא יענג אותה בכלל ואולי אפילו תצחק עליו...
    שהוא לא בזקפה הוא בגודל של 5-6 ס"מ זה ממש פאדיחות לפעמים שרואים דרך המכנס או משהו כזה...

אני צריך עזרה בבקשה =\

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איבר מין ממש קטן

הוספת תגובה

• שלום לך

מירב שרון
    01/12/2009

מאוד יתכן שאתה "late bloomer" ולכן אתה מציין שרק בזמן האחרון הפין התחיל קצת לגדול, לא קרה כלום, אתה עדיין בגיל של צמיחה פיזית עד גיל 21. כשתהיה לך חברה רצינית שהקשר ביניכם משמעותי, אז זה לא יהווה עניין בכלל, היכולת שלך לענג אותה ממש לא תלויה באורך של הפין שלך, לידיעתך רוב הבנות מגיעות לאורגזמה על ידי גירוי בדגדגן ולא מהחדירה עצמה, אז האורך ממש לא קובע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך איבר מין קטן

בן 16 וחצי
    02/12/2009

האם אי פעם נתקלת באיבר כה קטן כמו שלי?
    או האם נתקלת בקטן יותר?

לפי מה שהבנתי זה יותר העובי קובע ולא האורך...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו