גלולות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גלולות
    אלונה
    02/12/2009

אני בת 16 אין לי חבר אבל רצתי לקבל הסבר לגבי הגלולות .. מה הם עושות?האים ניתן לקנות אותם ללא מרשם\ת. זהות? והאם ניתן להפסיק איתם מתישהו?? מחירם וכו
    שמעתי מחברה [שאינה בולעת גלולות] שאת הגלולות צריך לקחת רק בזמן שאת מקיימת יחסים מין.. ואם יש הפסקה אז אפשר להפסיק אאיתם.. אפשר לקבל הסבר על זה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גלולות

הוספת תגובה

• גלולות

קרן
    03/12/2009

קודם כל יש כל מיני סוגים של גלולות עם מינונים שונים -הרבה הורמונים וקצת הורמונים
    למישהי בת צעירה בלי בעיות יתנו גלולות עם קצת הורמונים
    לוקחים גלולות לא רק אם יש חבר ולקיום יחסי מין אלא גם כטיפול באקנה מחזור לא סדיר ויש עוד סיבות
    אפשר לקחת גלולות בלי קשר לקיום יחסי מין
    לגבי מחירים זה משתנה אבל ממה שאני יודעת יש גלולות שעולות פחות בקופות חולים עד גיל 18
    אי אפשר לקנות גלולות בלי מרשם- זה תרופה לכל דבר וזה חייב לעבור אצל רופא נשים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא ענית לי על השאלה

אלונה
    03/12/2009

תודה על התשובה אך לא ענית לי השאלה על האם אחרי שאני מפסיקה לקיים יחסי מין אני מפסיקה גם את הגלולות.. או שזה לכל החיים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לעינב שלום

מירב שרון
    04/12/2009

גלולות לוקחים יום יום באותה שעה בלי פספוסים ולא רק כשמקיימים יחסי מין. וברגע שמחליטים להפסיק גלולות, זה אכן אפשרית רק לזכור שאז אין שום הגנה מפני הריון לא רצוי וצריך להשתמש באמצעי מניעה אחר. חוץ מזה, צריך לקחת בחשבון שגלולות מגינות מפני הריון לא רצוי אך לא מפני מחלות מין.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו