מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גלולותאלונה02/12/2009
אני בת 16 אין לי חבר אבל רצתי לקבל הסבר לגבי הגלולות .. מה הם עושות?האים ניתן לקנות אותם ללא מרשם\ת. זהות? והאם ניתן להפסיק איתם מתישהו?? מחירם וכו
שמעתי מחברה [שאינה בולעת גלולות] שאת הגלולות צריך לקחת רק בזמן שאת מקיימת יחסים מין.. ואם יש הפסקה אז אפשר להפסיק אאיתם.. אפשר לקבל הסבר על זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות
קרן03/12/2009קודם כל יש כל מיני סוגים של גלולות עם מינונים שונים -הרבה הורמונים וקצת הורמונים
למישהי בת צעירה בלי בעיות יתנו גלולות עם קצת הורמונים
לוקחים גלולות לא רק אם יש חבר ולקיום יחסי מין אלא גם כטיפול באקנה מחזור לא סדיר ויש עוד סיבות
אפשר לקחת גלולות בלי קשר לקיום יחסי מין
לגבי מחירים זה משתנה אבל ממה שאני יודעת יש גלולות שעולות פחות בקופות חולים עד גיל 18
אי אפשר לקנות גלולות בלי מרשם- זה תרופה לכל דבר וזה חייב לעבור אצל רופא נשים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ענית לי על השאלה
אלונה03/12/2009תודה על התשובה אך לא ענית לי השאלה על האם אחרי שאני מפסיקה לקיים יחסי מין אני מפסיקה גם את הגלולות.. או שזה לכל החיים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעינב שלום
מירב שרון04/12/2009גלולות לוקחים יום יום באותה שעה בלי פספוסים ולא רק כשמקיימים יחסי מין. וברגע שמחליטים להפסיק גלולות, זה אכן אפשרית רק לזכור שאז אין שום הגנה מפני הריון לא רצוי וצריך להשתמש באמצעי מניעה אחר. חוץ מזה, צריך לקחת בחשבון שגלולות מגינות מפני הריון לא רצוי אך לא מפני מחלות מין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)