מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיה דחופה מאוד!ליאת02/12/2009
אני וחבר שלי מקיימים יעחסי מין כבר שנה.בזמן החודשים באחרונים אני מרגישה כאבים חזקים בזמן החדירה. אנחנו לא יודעים מה לעשות בנוגע לנושא וזה מדכא את שנינו. למה זה קורה? תענו לי בהקדם האפשרי בבקשה!!! תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליאת
דניאלה פרייפלד02/12/2009האם זה תחושה של צריבה יותר מכאב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדניאלה פרייפרד...
ליאת03/12/2009אני חושבת שזה יותר כאב.. אבל כאב חזק עד כדי כך שאי אפשר להמשיך.... מה זה יכול להיות? (אני בטוחה שזה לא מחלת מין כי אני הראשונה שלו והוא הראשון שלי)
ועוד שאלה.. אני רוצה להתחיל לקחת גלולות, אבל אני מתביישת לבקש מרופא בגיל כזה מוקדם...
יש אפשרות להשיג מרשם דרך האתר מאחד הרופאים פה?... או שיש לך המלצה על רופא\ה טוב שאני לא יתבייש לידם? (אני מאזור המרכז). שוב תודה על התשובה, ועל המהירות. ליאת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבת כמה את?
מירב שרון05/12/2009האם הכאב בחדירה עצמה? במהלך הסקס? האם אח"כ שורף/צורב בעת מתן שתן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני בת 17
ליאת06/12/2009אני בת 17. כואב לי רק בזמן החדירה. אין לי כאבים במתן השתן.
לגבי הגלולות זה אפשרי? שוב תודה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון07/12/2009אני שאלתי האם אחרי הסקס, כשאת צריכה לעשות פיפי, שורף/צורב?לגבי גלולות חייבים להגיע לרופא/ת נשים ולבקש מרשם ובאותה הזדמנות לעבור בדיקה גינקולוגית ולשלול בעיה גינקולוגית שאולי גורמת לכאבים בסקס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאת
דניאלה פרייפלד09/12/2009סליחה על האיחור בתשובה !!!!
אני רוצה שתדתעי שכמעט ואין נערה ,אישה שלא קשה לה להגיע (במיוחד בפעם הראשונה) לרופא/ה נשים. מה לעשות זה לא נעים .....אך!!!!!! זה גם לא נורא!!!! כן זה מביש רגלינו למעלה ופתוחים די מוזר אך זה הכל זה לא לרוב כואב זה רק לא נעים כל כך.......אך שוב כל אישה שונה........
ליאת כנערה ולאחר מכן כאישה בריאותינו חשובה מאד וחלק גדול מבריאותינו קשור לחלק התחתון של הגוף כולל מאוחר יותר לידה......17 זה לא מוקדם ללכת זה גיל טוב להתחיל לקחת אחריות על בריאות גופך להתגבר על הבושה וללכת להיבדק. ולמה חשוב ללכת לגבי גלולות ולא דרך האינטרנט כדי שתוכלי לברר איזה סוג הכי מתאים לך....כדי שתוכלי לשאול את כל השאלות הרלונטיות ותופאות לוואי שיכולות להיות........זה ההזדמנות. תציני שכואב לך....ושגם ישלול ויסטבליטיס למרות שאת מציינת שכואב ולא שורף אבל בכל זאת...
לגבי רופא/ה באיזור תל אביב וגם מתמחה במתבגרות דר רותי גייסט, אך אם לא נוצרת קשר של אימון לכי לאחר/ת.
בהצלחה...תלכי!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה.. עזרתם לי מאוד
ליאת09/12/2009יש רופאה למתבגרות באיזור חולון? ואם כן איפה? שוב תודה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאת
דניאלה פרייפלד09/12/2009בשמחה!!!!
צר לי, אני לא מכירה .
אנשה לברר אם יהיה לי אצור איתך קשר כאן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)