מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דימום לאחר אוננותpeyton04/12/2009
בזמן האחרון אחרי ( אחרי 10 דק') שאני גומרת מאוננות יורד לי דם, אבל הדם לא בצבע של המחזור וגם לא מגיע מאותו מקום.
העובדה הזאת דיי מדאיגה אותי כי אני וחבר שלי כבר אוננו אחד לשניה ומעולם לא דיממתי וגם בזמן האוננות לא כואב ולי וגם לא אחרי...
מה יכולה להיות הסיבה לכך ואיך מטפלים בזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
מירב שרון04/12/2009האם את בתולה? אם טרם קיימתם יחסי מין מלאים, אז מאוד יתכן שהדימום קשור לכך שקרום הבתולין "נקרע". אם את כבר לא בתולה, אז אולי יש פצע שגורם לדימום ואת זה את צריכה לבדוק אצל רופא/ת נשים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאממ..
peyton05/12/2009אני עדיין בתולה אבל העניין הוא שכל פעם אחרי פרק זמן של 10 דקות אחרי שאני גומרת, אני מדממת ולא כואב כואב לי בזמן האוננות...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון05/12/2009התרחבות של קרום הבתולין יכולה להיעשות באופן הדרגתי בצורה שלא מכאיבה. קרום הבתולין זה כמו שריר בצורה של טבעת שמתרחב באופן הדרגתי. מה שכנראה קורה אצך דרך האוננות, זה גורם לדימום וזה לא חייב לכאוב, אל חשש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה אמור להפסיק להתרחב מתישהו?
peyton06/12/2009תודה רבה!הרגעת אותי מאוד:)
יש לי עוד כמה שאלות:
1.באיזשהו שלב זה אמור להפסיק לדמם אחרי האוננות?
2.זה עניין נפוץ שיש דימום?
3.זה אומר שברגע שאני אקיים יחסים אני לא אדמם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון07/12/2009האם מדובר בדימום מתמשך? אם כן, כדאי להתייעץ עם רופא/ת נשים. אם מדובר במספר מקרים של כתם דם לאחר אוננות, יתכן שהקרום מתרחב וזה גורם לדימום. קרום הבתולים נמחק לגמרי אחרי הלידה הראשונה. יתכן שכשתקיימי יחסי מין לא יהיה דימום כי הקרום התרחב מספיק. לא תמיד יש דימום, אצל כל אשה זה אחרת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך ...
peyton08/12/2009זה לא דימום מתמשך...
ד"א זה קרה לי8-10 פעמים-זה הגיוני שלוקח לו הרבה זמן להתרחב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך התייחסות
מירב שרון08/12/2009שאלה, בתחילת השרשור ציינת ש"....אבל הדם לא בצבע של המחזור וגם לא מגיע מאותו מקום...."
מאיפה זה מגיע הדימום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך..
peyton09/12/2009אני חושבת שטיפה מעל..הדם בצבע יותר בהיר..
יש לי עוד שאלה: אתמול חבר שלי אונן לי ובלילה כשהייתי במיטה הרגשתי כאילו נכנס לאיבר המין שלי משהו שיותר גדול ממנו והיו לי קצת כאבים נסבלים-יכול להיות שגם איבר המין שלי מתרחב מאוננות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד מחשבה
מירב שרון10/12/2009יתכן שפשוט שפשוף/פצע גרם לדימום מעבר לאפשרות של התרחבות הקרום.ככה או אחרת, הייתי מציעה לך לגשת לרופא/ת נשים ולעבור בדיקה גינקולוגית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!:)
peyton11/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמהו אופן האוננות?
ד``ר עידן מיליצ`ר11/12/2009האם את מאוננת במגע חיצוני בדגדגן? או בהחדרת אצבע/ות לנרתיק או גם וגם?
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאופן-תגובה
peyton11/12/2009אני עושה את זה עם חבר שלי אז בהחדרת אצבעות לנרתיק..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)