מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קורה לי משהו מוזרנתי05/12/2009
אני בן 20, יש לי חברה חדשה, בערך חודש ביחד.. לפני כמה ימים הגענו בפעם הראשונה למצב של לקיים יחסים ולפתע הוא לא עמד לי !, כמה שניסיתי לא הצלחתי הוא פשוט לא עמד לי ברגע הכי חשוב, וככל שניסיתי הבנתי שאני לא יצליח בגלל הלחץ שנכנסתי אליו.. מה הבעיה איתי אני באמת מפחד שזה יקרה שוב ובפעם הבאה שננסה אני יהיה עוד יותר לחוץ בגלל הפעם הזאת..
רק רציתי להוסיף שכן חוויתי סקס בעבר הייתה לי חברה לפני כשנתיים ויצאנו למשך שנתיים ויחסי המין איתה היו רגילים ללא בעיות, כמו כן חוויתי עוד כמה פעמים עם בנות אחרות ושוב הכל היה רגיל ללא בעיות..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחסוי שלום
מירב שרון05/12/2009קורה, קרה, ויכול לקרות ולא קרה כלום. אל תכניס את עצמך ללופ מיותר, יש לך בכ"ז רקע של ניסיון מיני שהכול היה בסדר ואין שום סיבה שלא יהיה בסדר. אני מציעה שבניסיון הבא אל תתעסק במחשבות של עומד לי לא עומד לי, פשוט תיהנה מהליטופים, החיבוקים, הנשיקות, המשחק המקדים, וכד'. תתחבר לגוף שלך ולתחושות הפיזיות ואל תתן בכלל מקום למחשבות והכול יזרום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם כבר דיברו על זה
נתי06/12/2009יש לי בעיה די דומה, רק שאני בן 18.. הבעיה שלא קיימתי יחסים בעבר... יכול להיות שיש לי בעיה כלשהי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנתי שלום
מירב שרון06/12/2009גם לך אני עונה את אותה תשובה , לחברך לפורום גם הוספתי שיש לו רקע של ניסיון מיני קודם מה שיכול לעזור להרגיע אותו, ולך, גם אם אין לך ניסיון מיני, זה שזה קרה לך, זה יכול לקרות, זה טבעי, זה לא אומר כלום. אבל אולי כדאי בכ"ז שתפרט את הבעיה שלך ואיך זה מתבטא אצלך כי בכ"ז כל מקרה לגופו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז ככה..
נתי06/12/2009אז ככה מירב, שלשום הגעתי לאקט מיני עם מישהי, לא מדובר במישהי שאני בקשר איתה אבל אני לא חושב שזה כל כך משנה... אולי בגלל שזה הפעם הראשונה שלי שהגעתי למצב של סקס קרה מה שקרה, בהתחלה פשוט לא הייתה לי זיקפה. לאחר מכן עם המשחק מקדים נהייתה זיקפה והחלה חדירה.. אך באמצע החדירה שוב קרה מה שקרה ונשוב הזיקפה נעלמה... הייתי בהלם ונשארתי עד עכשיו.. אני לא מבין איך ולמה זה קרה לי. אני לא יודע אם זה פסיכולוכי או לא אבל אני באמת מפוחד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנתי
מירב שרון07/12/2009זה מאוד רלבנטי ומאוד משנה מה הקשר שיש לך עם האשה שעמה אתה שוכב בפעם הראשונה. מן הסתם אם היית בקשר משמעותי עם מישהי שאתה מרגיש איתה המון ביטחון ואמון, פתיחות, קרבה ורגשות של אהבה, הפין שלך ידבר אחרת. הפין שלך בעצם מדבר אותך ולכן זה כן משנה. אני מציעה לך שתתייחס להתנסות שהייתה כאל התנסות לשמה. להבא, ממליצה לך בחום להגיע למצב של אינטימיות פיזית עם מישהי שיש לך איתה כבר מספיק אינטימיות רגשית, שאתה מרגיש כלפיה רגש משמעותי ואני מאמינה שתחווה חוויה מתקנת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)