מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אוננותלילך05/12/2009
שלום, אני בת 13 עוד 10 ימים ואני מאוננת בערך מגיל 9 (דבר ראשון: זה נורמלי?!)
אוקיי ואני ממש נהנית לאונן אבל אני כל הזמן לחוצה שמישהו יכנס לחדר שלי ויתפוס אותי כי אם אני ינעל את החדר זה יהיה מוזר, כי הדלת שלי תמיד פתוחה, אז זה יראה חשוד לא? אני באמת נהנית כלכך מזה יש למישהי עצות על נקודה כלשהי או על משהו שיעזור לי להנות יותר?
יש לי חבר (בן 14 וחצי) ואנחנו יחד כבר חצי שנה, ואנחנו כאילו נפגשים הרבה והוא הראשון שמתחרמן ומתחיל לגעת בי, להעביר יד על איבר המין שלי וכל זה והוא כדי לגרות אותי הרבה פעמים ירד לי אבל זה ממש מגעיל אותי לרדת לו אני לא יודעת למה וזה מאכזב אותו כל פעם מחדש, כי הוא מצפה ממני שאני ירד לו בחזרה, עשינו לפני המון זמן סקס יבש, הוא נשאר רק עם תחתון ואני הייתי עירומה לגמרי וסתם הוא נגע בי נישק אותי ירד לי והיה ממש כיף אבל אני לא רוצה לרדת לו זה דוחה אותי!!! מה לעשות? זה נורמלי?
אני צופה בסרטי פורנו זה בסדר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ללילך שלום
מירב שרון05/12/2009יש לך הרבה שאלות לגבי מה נורמלי ומה לא נורמלי, וזה לגמרי טבעי בגילך להיות עסוקה במיניות שבך. אוננות זה טבעי ונורמלי עוד מהרחם, כיום רואים את העובר מאונן באולטרה-סאונד, זה הדבר הכי טבעי שבעולם.
מאוד חשוב שתרגישי שיש לך פרטיות וזה בהחלט לגיטימי בגילך לבקש לשמור על הפרטיות ע"י כך שתשימי שלט (נא לא להפריע) כמו שיש בבתי מלון או לחילופין לנעול את הדלת.
לגבי הזוגיות והמיניות עם החבר, אני מבינה שהוא הקשר הראשון המשמעותי מבחינתך, חשוב שתעשי מה שנכון לך ואם זה לא נכון לך אז לא בכוח, אולי יום יגיע וזה כן יתאים לך ואולי לא, הכול בסדר, חשוב שיכבד את הבחירה שלך ושתהיה התחשבות מצידו בנדון.
לגבי סרטי פורנו, הכול אפשרי במידה כל זמן שאת מודעת לכך ומבינה שהסרטים האלה לא משקפים את המציאות, מעוותים אותה ולרוב הופכים את האשה לחפץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)