מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איךדינדינה :P08/12/2009
איך אני יודעת כשאני גומרת? כאילו במה זה מתבטע?
מתי יש גניחות כאשר נהנים זה קשור לאורגזמה? לגמירה? כשמגיעים לאורגזמה גומרים ? תמיד?
מישהי יכולה לגמור ע"י המים במקלחת?
יש לי חברה דיי טובה היא וחבר שלה שכב ואני יודעת גם שהיא ממש אהבה אותו!ו ואני לא יודעת מה כול כך נורא בזה? אני מתיחסת כאילו זה איזה משהו נוראי... ויאן לי מושג למה אני לא יודעת כול כך הרבה על סקס אני יודעת רק מילים.. את יכולה להסביר לי למה זה כול כך מגעיל אותי? יש עוד אנשים שנוהגים בדרך של להיגעל?
כמה זמן לוקח לשכב עם מישהו? רוב האנשים מתמכרים לזה? כאילו לא יכולים להפסיק? אם חברה שלי עשתה א זה סביר להניח שזה המשיך גם אחר כך כמה פעמים!? תמיד חייבים לאונן לפני ששוכבים עם מישהו? מה הדבר הכי נוראי/מגעיל בלשכב עם מישהו
סליחה על כול השאלות פשוט אני לא יודעת את מי לשאול :O* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דינדינה
דניאלה פרייפלד08/12/2009בכדי לענות על כמה שיותר שאלות אשמח לדעת בת כמה את.
לגבי גניחות..... לא מחייב כל אחת ואחד עם הקולות שלו/ה ומתי שזה קורה זה קורה וגם לא מחייב שיהיו קולות למרות שמאד נהנים.
אכן יש שיכולות לגמור עם מים של המקלחת............
לא חייבים לאונן לפני, האופציה של אוננות קימת בכל שלב אך לא מחייב..........
הדבר הכי מגעיל שזה נעשה ללא הסכמת אחת/ד מהצדדים ושזה בכח!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני בת 14 וחצי
דינדינה :P09/12/2009כשגומרים זה כאשר יש שפיך? :O
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדינדינה
דניאלה פרייפלד09/12/2009או קיי
אשתדל להמשיך לענות לשאלותיך
יכול להיות שכל הנושא מגעיל אותך כי את צעירה מדי לזה!!! כן, כן!!!
וזה טובבבבבבבבבבבבבבב
חבל, אם החברה שלך בגילך, כבר התחילה בקיום יחסי מין מלאים !!!אך לך זה לא מתאים ואל תתבישי לא ללכת עם ה..... ולהיות את!!!
שגבר גומר יש שפיך.
בנות, לרוב, רטובות יותר בנרתיק שהן גומרות, כל נערה ,אישה גומרת אחרת אך רובן מספרות על מתיחות בגוף ואחרי זה הרפיה בתחושה ....
אז כל הכבוד על השאלות
ולא למהר!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז
דינדינה :P10/12/2009אז הרטיבות זה חלק מהגמירה או שזה סתם חלק שבא לפני
כשמרגישים רטובה זה כמו מחזור :O
מה פתאום אני ממש לא ממהרת! אבל כאילו יש לי שאלות ואני פשוט רוצה לדעת,לא מתכננת על זה בקרוב בכלל!!!!!!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדינדינה
דניאלה פרייפלד10/12/2009הרטיבות קיימת בכדי לעזור לכניסת הפין,ושהותו בפנים....אם האישה יבשה זה כואב
וטוב שאת לוקחת את זמנך להגיע לזה!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)