מכה בביצים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מכה בביצים
    יוני
    13/12/2009

שיחקתי כדורגל ובעטו לי לביצים, היה לי כאבים חזקים לכמה דקות ואז זה הפסיק, אחר כך אוננתי ואכן פלטתי, האם יכול להיגרם לי נזק עקב המכה?(הכאבים נמשכו כמה דקות) והאם אפשר להיות מזה עקר? וקראתי בפורומים על אנשים שקיבלו מכה ואנשים אמרו שיכול להיות שנשבר האשך , האם זה הגיוני? ואיך מזהים את זה?, תשובה בדחיפות בבקשה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מכה בביצים

הוספת תגובה

• יוני

דניאלה פרייפלד
    14/12/2009

האשכים כמו שאר הגוף יותר חזקים ממה שמשארים... אך אם אחרי הפגיעה באשכים ,הכאב נמשך יותר משעה ,אם יש נפיחות באחד מהם או בשניהם,אם יש פצע פתוח, אם יש בחילות ורצון להקיא שלא חולף,או חום גבהה פתאום ...אם יש לך מהתופאות האילו אז לך לרופא.
    גם אז ד"כ לא קימת פגיעה בפוריות,כי לאשכים ,לרוב,יכולת התאוששות מרשימה מחבלות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חוזקם של האשכים

מוכה
    14/02/2011

דניאלה, בתור אחד שמגדל עליו ביצים אני חושב שלפעמים אם את בועטת במישהוא או נותנת לו מכה שמסובבת את הביצה אז הצינורות יכולים להתקפל, ואז אולי הביצה עצמה נשארת שלמה, אבל הכאב נשאר ויש נפיחות.
    חוץ מזה שקראתי שאם את עומדת למישהוא על האשך הוא כן יכול להתפקע.
    מה את אומרת - מנסיונך זה יכול לקרות?
    אני אישית חטפתי כמה פעמים בביצים ולא קרה ל כלום חוץ מכמה דקות מביכות על הרצפה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חוזקם של האשכים - תגובה

דניאלה פרייפלד
    15/02/2011

אין לי תשובה לשאלתך...אם אתה רוצה תשובה אמינה יש לפנות בפורום לאורולג או רופאי משפחה /ילדים.
    רק אוסיף שתמיד יכול לקרה דבר לא צפוי...ולכן בתשובתי הקודמת ,נאמר, שאם יש תופעות לאחר כשעה עליו לפנות לרופא.
    מאד חשוב להכיר את גופך ואם יש הרגשה,תחושה, פצעה שלא נראה לך..כדאי לפנות לרופא.עדיף לפנות על ספק ,מאשר לחכות ..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו