מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מכה בביציםיוני13/12/2009
שיחקתי כדורגל ובעטו לי לביצים, היה לי כאבים חזקים לכמה דקות ואז זה הפסיק, אחר כך אוננתי ואכן פלטתי, האם יכול להיגרם לי נזק עקב המכה?(הכאבים נמשכו כמה דקות) והאם אפשר להיות מזה עקר? וקראתי בפורומים על אנשים שקיבלו מכה ואנשים אמרו שיכול להיות שנשבר האשך , האם זה הגיוני? ואיך מזהים את זה?, תשובה בדחיפות בבקשה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יוני
דניאלה פרייפלד14/12/2009האשכים כמו שאר הגוף יותר חזקים ממה שמשארים... אך אם אחרי הפגיעה באשכים ,הכאב נמשך יותר משעה ,אם יש נפיחות באחד מהם או בשניהם,אם יש פצע פתוח, אם יש בחילות ורצון להקיא שלא חולף,או חום גבהה פתאום ...אם יש לך מהתופאות האילו אז לך לרופא.
גם אז ד"כ לא קימת פגיעה בפוריות,כי לאשכים ,לרוב,יכולת התאוששות מרשימה מחבלות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוזקם של האשכים
מוכה14/02/2011דניאלה, בתור אחד שמגדל עליו ביצים אני חושב שלפעמים אם את בועטת במישהוא או נותנת לו מכה שמסובבת את הביצה אז הצינורות יכולים להתקפל, ואז אולי הביצה עצמה נשארת שלמה, אבל הכאב נשאר ויש נפיחות.
חוץ מזה שקראתי שאם את עומדת למישהוא על האשך הוא כן יכול להתפקע.
מה את אומרת - מנסיונך זה יכול לקרות?
אני אישית חטפתי כמה פעמים בביצים ולא קרה ל כלום חוץ מכמה דקות מביכות על הרצפה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוזקם של האשכים - תגובה
דניאלה פרייפלד15/02/2011אין לי תשובה לשאלתך...אם אתה רוצה תשובה אמינה יש לפנות בפורום לאורולג או רופאי משפחה /ילדים.
רק אוסיף שתמיד יכול לקרה דבר לא צפוי...ולכן בתשובתי הקודמת ,נאמר, שאם יש תופעות לאחר כשעה עליו לפנות לרופא.
מאד חשוב להכיר את גופך ואם יש הרגשה,תחושה, פצעה שלא נראה לך..כדאי לפנות לרופא.עדיף לפנות על ספק ,מאשר לחכות ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)