עזרה עזרה עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה עזרה עזרה
    נעמה
    14/12/2009

טוב, זה ממש אבל ממש לא התאים לאופי שלי ,אבל אי אפשר לקחת את הגלגל אחורה , בקיצור שכבתי עם חבר שלי בלי קונדום, יש לציין שאני לא נוטלת גלולות, ופעמיים הוא גמר בחוץ על הבטן קרוב לאיזור האסטרטגי. עכשיו, איך אגדיר זאת, זה היה יום סקס נטו...ולכן לקחתי את הפוסטינור ניו אחרי 24+ שעות (גרוע גרוע גרוע!!).
    עכשיו קצת עובדות לפני השאלות, (סורי על החפירה אני מפחדת שאני אפספס פרט הכי קטן וכך לא אקבל את התשובות שרציתי!)
    1. אני לא נוטלת גלולות כמו שאמרתי
    2. הוא גמר נורא קרוב למקום האסטרטגי
    3. לקחתי פסטינור ניו אחרי כמעט יותר מ25 שעות לערך
    4. לפני שלקחתי פוסטינור ירד לי דם מהשתן, (זה עדיין יורד במתן שתן) (הלכתי מהר לרופא הנשים הצבאי והוא בדק ואמר שפתאום יש לי דלקת בדרכי השתן)
    והוא רשם לי לקחת אנטיביוטיקה 3 פעמים ביום 5 ימים...
    5. קיבלתי מחזור לפני 3 שבועות בערך,ואמרו לי שיש מצב שהמחזור יאחר/יוקדם מתופעות הלוואי של הפוסטינור

ועכשיו לשאלות,
    1. מה הסיכוי שאני אכנס להריון?
    2. מה פשר הדלקת הזאת פתאום?
    3. לערבב פוסטינור עם אנטיביוטיקה זה תקין???
    4. משום מה (לקחתי את הפוסטינור ניו הזה בשעה 16:00 היום) ואין לי תופעות לוואי, יש לכם רשימה של תופעות לוואי?
    5. אני לא כל כך יודעת איך המחזור שלי הולך כי הוא לא כזה סדיר (בגלל המשקל שלי) אבל תמיד ידעתי (לפי הרגשות בגוף ואיתותים כאלה של הגוף כגון כאבים בגב, מתי אני אקבל ולכן אף פעם לא קיבלתי מחזור בהפתעה) ולכן אני מפחדת נורא שבגלל שאני לא יודעת מתי בדיוק אני צריכה להגדיר את זה שהמחזור שלי מאחר, מתי אתם ממליצים לי לעשות בדיקת הריון כדי לבדוק למציתות שאני לא בהריון?

סליחה על החפירה אני ממש מבוהלת

תודה וחג שמח (מקווה שיהיה לי נס!!)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה עזרה עזרה

הוספת תגובה

• אפשר בבקשה תגובה?

נעמה
    15/12/2009

זה לא ששאלתי משהו קשה או את האנשים הלא נכונים, לא?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפשר בבקשה תגובה?

נעמה
    15/12/2009

זה לא ששאלתי משהו קשה או את האנשים הלא נכונים, לא?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לך

מירב שרון
    15/12/2009

מותר לקחת פוסטינור עד 72 שעות מרגע האקט המיני, אז 25 שעות זה בסדר. לגבי הדימום בשתן והשילוב בין פוסטינור לאנטיביוטיקה, אני ממליצה שתבדקי עם רופא הנשים שלך או תפני את שאלתך מחדש לפורום רפואת נשים. את יכולה למצוא רשימה של תופעות לוואי של פוסטינור בגוגל. אם את רוצה לוודא שאינך בהריון את יכולה כעבור שבוע ימים מהאקט המיני לקנות ערכה ביתית לבדיקת הריון על מנת לשלול הריון לא רצוי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמה בדיקות יש לקנות

נעמה
    15/12/2009

אני מפחדת שזאת בדיקה לא הכי אמינה בעולם....
    יש בדיקה שאפשר לעשות דרך הצבא והיא יותר אמינה? בדיקת דם? משהו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך מענה

מירב שרון
    16/12/2009

בערכה ביתית יש 2 בדיקות ואחוז אמינותן מאוד גבוהה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו