אוננות מרובה יכולה לפגוע?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אוננות מרובה יכולה לפגוע?
    ד``ר עידן מיליצ`ר
    15/12/2009

שלום רב !

אני בן 14 ואני מאונן 8 פעמיים ביום אוליי יותר ביום וזה כבר במחשך חודש אוליי גם יותר אני רוצה לדעת עם זה יכול ליפגוע בי באיזה צורה ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אוננות מרובה יכולה לפגוע?

הוספת תגובה

• לחסוי שלום

מירב שרון
    15/12/2009

נשמע שתדירות האוננות אצלך באה על חשבון דברים אחרים בחיים, כגון חברים ולימודים ואז זה כן נחשב לבעיה כי זה סוג של התמכרות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למירב

חסוי
    16/12/2009

ובזרע זה פוגע זה יכול להיגמר לי(אני דואג)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ?????

חסוי
    17/12/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוננות לא מזיקה

שחר
    18/12/2009

אתה יכול לאונן כמה שאתה רוצה. יש לך בנק בלתי מתכלה של זרעונים ומה שיוצא מתמלא מאליו תוך שעות. ממש בית חרושת ללא הפסקה עם מלאי אינסופי.
    הנזק הבריאותי היחיד שאוננות עלולה לגרום הוא שפשפת בפין. פשוט שפשפת מעודף שפשוף ביד חשופה על עור חשוף ורגיש. זה יכול להיות כואב ולא נעים אבל זה עובר תוך יום-יומיים. אם זה קורה יותר מדי פעמים - תנסה להשתמש בחומרים משמנים (קרם גוף, קרם ידיים, ווזלין).
    מה שחשוב הוא שתבדוק עם עצמך אם האוננות לא באה על חשבון חיי החברה שלך ועל חשבון הפנאי שלך ועל חשבון הלימודים. עם כל הכבוד לעונג שיד ימין יכולה להעניק לך, אם זה בא על חשבון הלימודים או על חשבון פעילות חברתית - אולי כדאי שתבחן את סדרי העדיפויות שלך.

והכי חשוב שתיהנה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו