מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אוננות מרובה יכולה לפגוע?ד``ר עידן מיליצ`ר15/12/2009
שלום רב !
אני בן 14 ואני מאונן 8 פעמיים ביום אוליי יותר ביום וזה כבר במחשך חודש אוליי גם יותר אני רוצה לדעת עם זה יכול ליפגוע בי באיזה צורה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחסוי שלום
מירב שרון15/12/2009נשמע שתדירות האוננות אצלך באה על חשבון דברים אחרים בחיים, כגון חברים ולימודים ואז זה כן נחשב לבעיה כי זה סוג של התמכרות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמירב
חסוי16/12/2009ובזרע זה פוגע זה יכול להיגמר לי(אני דואג)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה?????
חסוי17/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוננות לא מזיקה
שחר18/12/2009אתה יכול לאונן כמה שאתה רוצה. יש לך בנק בלתי מתכלה של זרעונים ומה שיוצא מתמלא מאליו תוך שעות. ממש בית חרושת ללא הפסקה עם מלאי אינסופי.
הנזק הבריאותי היחיד שאוננות עלולה לגרום הוא שפשפת בפין. פשוט שפשפת מעודף שפשוף ביד חשופה על עור חשוף ורגיש. זה יכול להיות כואב ולא נעים אבל זה עובר תוך יום-יומיים. אם זה קורה יותר מדי פעמים - תנסה להשתמש בחומרים משמנים (קרם גוף, קרם ידיים, ווזלין).
מה שחשוב הוא שתבדוק עם עצמך אם האוננות לא באה על חשבון חיי החברה שלך ועל חשבון הפנאי שלך ועל חשבון הלימודים. עם כל הכבוד לעונג שיד ימין יכולה להעניק לך, אם זה בא על חשבון הלימודים או על חשבון פעילות חברתית - אולי כדאי שתבחן את סדרי העדיפויות שלך.
והכי חשוב שתיהנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)