מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מתוסכלחסוייי15/12/2009
שלום אני בן 18.3 ואני מודאג מגודל איבר המין שלי כאשר הוא לא מגורה הוא 5-6 ס'מ ובזיקפה מלאה גודלו 12-13 ס'מ.
גם האשכים שלי די קטנים..
האם יש עוד סיכוי שהפין והאשכים יגדלו?
אני שוקל לוותר על השירות הצבאי שלי בגלל שאני מפחד שיצחקו עלי.. עם זאת חברה שלי רוצה לקיים יחסי מין ואני דוחה אותה בגלל בעיה זאת..
מה אפשר לעשות??
האם זה נורמלי לגיל זה??
אשמח לתשובה הבקדם האפשרי..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסוי
דניאלה פרייפלד16/12/2009התיסכול מורגש יחד עם זאת, לא מובן לי, איך אתה מודד את אישיותך את כל כולך לפי גודל פינך???
אין לך פנים, עניים, חיוך....שאר חלקי גופך שהעולם רואה
ומה עם אופי....
ובכל זאת, הגודל בזיקפה בסדר, תוכל בעזרתו לענג את חברתך ואת עצמך!!!!
הגודל לא קובע אם תוכל לענג אותה, אלא האופי שלך ומה אתה יודע לעשות אם שאר חלקי גופך (כולל אותו)
יש הרבה גברים עם פין יותר גדול וכל מה שהם יודעים הוא לזיין ולא לאהוב,להתענג, איתו.....
כדי לענג אישה (ואת עצמך) צריך דמיון,הקשבה לה ולעצמך, ידיים, לשון ...
קשר טוב לא מזיק....
תן לחברה שלך ולך הזדמנות....
אך אל תנסה, אם אתה לא שלם איתו דיו או עם הרעיון לקיים יחסי ימין עדין מפחיד אותך כי תהיה כל כך בלחץ שיכול להיות שתגיע למצב שתכשיל את עצמך ולא ילך לך...
תן לעצמך זמן לקבל שפינך בסדר ,אולי יחד איתה במשחקי מין ללא חדירה....
אני מקווה שלמרות כל הקושי לא גודל הפין ימנע ממך להתגייס אלא אם כן יש סיבות אחרות.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתוסכל
חסוייי16/12/2009יש עוד סיכוי שהם עוד יגדלו??
מה אני יעשה בצבא??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תענו לי אני מוטרד מזה..
חסוייי16/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחסויי
דניאלה פרייפלד16/12/2009צר לי, נכון להיום זה מה שיש לך.......ואיתו אתה צריך ךהסתדר...
אתה לא לבד להרבה בנים יש את אותו הגודל...
לא בהכרך יענינו אותם גודל הפין ...
אבל אם..... תוכל לענות שהחברה שלך לא תחילף "אותו" עבור אף אחד אחר!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש סיכוי שהם עוד יגדלו???
חסוייי17/12/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד התייחסות
מירב שרון17/12/2009צמיחה פיזית אצל גברים זה עד גיל 21 וזה כולל את הפין שלך. יש כאן גם עניין של תורשה, כמו צבע עיניים, אורך כפות רגליים וכד', יש דברים שיש לך שליטה עליהם ויש דברים שלא. שיהיה לך ברור שרוב הנשים מגיעות לאורגזמה על ידי גירוי חיצוני בדגדגן ובכלל מהחדירה אז כך שאורך הפין כאן זה לא חשוב. מה שחשוב זה כמו שאמרה לך דניאלה, זה מה אתה עושה איתו ועם כל שאר חלקי הגוף שלך. אני מבינה שזה מאוד מעסיק אותך הקטע החברתי של השוואות חברתיות, בגילך זה מאוד טבעי. ואצל בנים זה מאוד שכיח. מה שחשוב שתזכור זה שאתה לא חייב להיראות כמו זה שלידך, לו יש את היתרונות שלו במראה החיצוני ולך יש את שלך. איזה עולם משעמם זה היה אם כולנו היינו נראים אותו דבר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)