מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- 2 בעיותאלונה15/12/2009
אקי יש לי שתי בעיות שקשורות אחת לשניה.
לפני יומיים ניסיתי לקיים עם החבר של יחסי מין בפעם הראשונה איך מיד הפסקתי את זה בגלל שתי סיבות:
-אני ממש מפחדת שיכאב לי
-ממש מביך אותי העניין שבזמן קיום יחסי המין יירד לי דם..
אני הכי חופשיה עם החבר שלי אבל יש דברים שנאי ממש לא יכולה לעשות לידו וליד אנשים בכלל. דוגמא לך שאני נכנסת לשירותים אך ורק שאני לבד בבית. אני פשוט לא מסוגלת להשתין שיש אנשים בבית. בגלל זה מפחיד אותי העניין שאני לא יקיים יחסי מין בגלל הבושה שיירד לי דם במקום.
יש איזשהי דרך להרגיע את הכאב בפעם הראשונה ולעצור את הדימום?
שאלה נוספת: האם תמיד בזמן חדירה יש כאב או שזה רק בהתחלה של קיום יחסי המין?
סליחה על החפירה. הודה לך מאוד אם תענו לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דניאל
דניאלה פרייפלד15/12/2009האם את בטוחה את מוכנה ללכת עד הסוף ולקיים יחסי מין מלאים?
את נשמעת מאד מתוחה ....
ככל שאת מתוחה ולא מאפשרת לעצמך להירגע בזמן שאתם בקשר מיני יש סיכוי יהיה כאב כי תהיי כל כך מכובצת (או יבשה) שיהיה לו קשה לחדור....
לא לכל אחת כואב בפעם הראשונה.....
וגם, לרוב אין דימום, מה שיכול להיות כתמי דם זעירים אך גם זה לא מחייב
קיום יחסי מין אמור להיות מענג לשתי הצדדים!!!!
הנאה, ללא כאב!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
אלונה16/12/2009אני בטוחה לגמרי. אני מאמינה שלכל שעומדת לעשות את הצעד הזה יש רגעים של מתח.
לפי מה שהבנתי מהתשובה שלך ככל שאני יותר רפויה וללא מתח זה יכאב פחות?
ולגבי הדם בפעם הראשונה.. אמרת שזה טיפות זעירות
חברה שלי קיימה יחסי מין פעם ראשונה לפני שנה וירד לה הרבה דם. מאותו יום היא פשוט לא יכלה להסתכל לחבר שלה בעיניים מרוב הבושה. נכון, זה דבר טבעי לחלוטין אבל זה עדיין מבייש :\* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדניאל
דניאלה פרייפלד16/12/2009הבנת אותי !!!
לגבי החברה ....לא יודעת ??? בפעם הראשונה כרום הבתולין מתרחב, נדחס לצדדים הוא לא נקרע
ולכן לא אמור להיות הרבה דם..
בבקשה לא לשכח אמצעי הגנה
יכול להיות שהפעם הראשונה תהיה על הפנים אך לא לתת לזה למנוע מכם להמשיך ולהתנסות וכך להשתפר קיום יחסי מין ...כריקוד זוגי בהתחלה דורכים אחת על השני אולי לא נח אך עם התמדה ההנה עולה
ויש גם מדי פעם ירידות....
הנאה הנאה זו המטרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצטערת על החפירות
אלונה16/12/2009אם בפעם הראשונה קרום הבתולין מתרחב ולא נקרע
ממה נובע הדם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדניאל
דניאלה פרייפלד16/12/2009כי זה בכל זאת עור, שנע ממקומו...ושוב יש בנות שאין כל סימן לכך....
זאת גם הזדמנות לומר לך, שנניח שמה שתארת על חברתך קורה לך,נכון זה מאאאאאד לא נעים
אם הקשר שלך עם חברך הוא קשר משמעותי סביב תחומים שמענינים אותכם,בכייף של להיות ביחד ללא כל קשר מיני.ואתם חשובים זה לזה אז אם כל האי נעימות חברך אמור להבין שזה לא באחריותך
ואם לו זה לא נעים הוא יתגבר כי החשוב הוא.. את והוא =הקשר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)