מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מתוסכל מינית (16.5)חסוי16/12/2009
שלום
ישלי חברה כבר חודש ולפני שתי פגישות שלנו היא עשתה לי ביד במכנסיים
זה היה כיף והכל אבל כשהיא הפסיקה לדקה כשהיא חזרה איבר המין שלי פשוט לא עמד, היא שיחקה איתו קצת ופשוט הוא לא עמד, פשוט הייתי בהלם לא ידעתי מה לעשות.
חשוב לציין שזה פעם ראשונה שאני עושה משהו כזה עם משהי.
עכשיו אתמול ניפגשתי איתה שוב והיא שוב ניסתה והוא שובבב פשוט לא עמדד אחרי כמה זמן שהיא עשתה ליי.
אני פשוט לאיודע מה לעשות אני מפחד לחשוב שאני הומו אבל זה לא הגיוני כי אני אוהב בנות והכל ואני מת שהיא תעשה לי ביד ולהתקדם איתה אבל הוא פשוט לא עומדד.
מה לעשות? ללכת לרופא או משהו אולי ישלי בעיה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חסוי
דניאלה פרייפלד16/12/2009קודם להירגע!
עומד, נופל, לא הופך אותך מיד להומו!!!!
יכול להיות שמהרת והכל קרה מהר ונבהלת,יחד עם זאת שנהנת,הפין לא עמד במשימה לחזור לזיקפה...אין טעם לחזור שוב ושוב על מה שקרה כי אתה מכניס את עצמך למעגל קסמים של חרדה..
האם זה יקרה שוב ,של לחשוב במקום להרגיש....
ולכן אל תתן לחברה שלך בזמן הקרוב לעשות זאת שוב (בכדי לא להיות במבחן)
תעשרו את המגע סביב חלקי גוף הדדים אחרים....לא לרדת לפין ....
שתרגישו יחד יותר חופשיים.......* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)