מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סקס יבש ופחד מהריוןנתאנאל16/12/2009
אני וחברה שלי עשינו פעמים סקס יבש .
פעם 1:
הגענו היא ישבה עלי פתחה את המכנס ואז הורדנו אותו ונשארנו שתינו עם תחתונים לא הרגשתי שגמרתי אבל אולי כן בלי שמשמתי לב אנחנו עדיין מפחדים .....
פעם 2: היתי עם מכנסים והיא היתה עם תחתונים ומגן(אבל אולי הוא זז אנחנו לא יודעים) ויצא לי טיפות אהבה ישר לקחתי מגבון וניקתי ממש טוב והחלפתי בגדים ואחרי זה הורדנו את המכנס ונשארנו שתינו עם בוקסרים וזזנו הוצאתי אותו והמשכנו לזוז אחרי הפעם הראשונה כאב לה כמה ימים הבטן והגב היא אמורה לקבל בעוד שבועיים +- מחזור עכשיו אנחנו מפחדים וממש ללחוצים יש מצב שהיא בהריון מאחת הפעמים ? יש מצב שזה חדר דרך הבד ? האם אנחנו צריכים לללכת לקנות בדיקת הריון ?
הורים שלנו לא יודעים ואנחנו צעירים למרות שאנחנו מאוד אוהבים אחד את השני אנחנו לא רוצים להרוס את החיים שלנו
תענו לנו דחווףף תווודההה למיי שעוונהה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני לא חושבת שיש צורך
שירז17/12/2009אני לא חושבת שיש סיכוי שהיא בהריון
תרגיע אותה שלא תיהיה לחוצה הרבה כי יכול להיות מלחץ יתעכב לה המחזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנתאנאל
דניאלה פרייפלד18/12/2009מהתאור שלך,קלוש, שהיא נכנסה להריון.
אך תדע שאם היא במתח ,כפי שאתה נשמע ,היא עלולה לגרום לכך שיתעקב לה הווסת!!! אז לומר לה שהסיכוי קלוש,ולהירגע .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)