סקס יבש ופחד מהריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סקס יבש ופחד מהריון
    נתאנאל
    16/12/2009

אני וחברה שלי עשינו פעמים סקס יבש .
    פעם 1:
    הגענו היא ישבה עלי פתחה את המכנס ואז הורדנו אותו ונשארנו שתינו עם תחתונים לא הרגשתי שגמרתי אבל אולי כן בלי שמשמתי לב אנחנו עדיין מפחדים .....
    פעם 2: היתי עם מכנסים והיא היתה עם תחתונים ומגן(אבל אולי הוא זז אנחנו לא יודעים) ויצא לי טיפות אהבה ישר לקחתי מגבון וניקתי ממש טוב והחלפתי בגדים ואחרי זה הורדנו את המכנס ונשארנו שתינו עם בוקסרים וזזנו הוצאתי אותו והמשכנו לזוז אחרי הפעם הראשונה כאב לה כמה ימים הבטן והגב היא אמורה לקבל בעוד שבועיים +- מחזור עכשיו אנחנו מפחדים וממש ללחוצים יש מצב שהיא בהריון מאחת הפעמים ? יש מצב שזה חדר דרך הבד ? האם אנחנו צריכים לללכת לקנות בדיקת הריון ?
    הורים שלנו לא יודעים ואנחנו צעירים למרות שאנחנו מאוד אוהבים אחד את השני אנחנו לא רוצים להרוס את החיים שלנו
    תענו לנו דחווףף תווודההה למיי שעוונהה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סקס יבש ופחד מהריון

הוספת תגובה

• אני לא חושבת שיש צורך

שירז
    17/12/2009

אני לא חושבת שיש סיכוי שהיא בהריון
    תרגיע אותה שלא תיהיה לחוצה הרבה כי יכול להיות מלחץ יתעכב לה המחזור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נתאנאל

דניאלה פרייפלד
    18/12/2009

מהתאור שלך,קלוש, שהיא נכנסה להריון.
    אך תדע שאם היא במתח ,כפי שאתה נשמע ,היא עלולה לגרום לכך שיתעקב לה הווסת!!! אז לומר לה שהסיכוי קלוש,ולהירגע .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו