שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    בחור
    17/12/2009

שלום רב,

יש לי שאלה, אולי קצת שאלה מוזרה...ומתנצל מראש אם השאלה לא נעימה.
    האם כאשר איבר המין במצב זיקפה אז הוא חייב להיות בזווית 90 מעלות עם הרגליים (מדובר על המצב שבו בן אדם עומד על הרגליים) כלומר איבר המין הוא במצב של ישר אופקי לחלוטין ביחס לרגליים?

כי שמתי לב שאצלי לא נוצר מצב של 90 מעלות עם הרגליים (כאשר אני עומד על הרגליים)- שמתי לב שהזווית היא גדולה יותר, כלומר איבר המין הוא ישר אבל לא אופקי- הוא עולה למעלה לא בזווית כל כך גדולה אבל הוא עולה- אולי ביחס לרגליים מדובר בזווית של 105 עד 110 (כלומר 90+15 או 90+20)

לציין כי אני בריא לחלוטין, ואין לי בעית חוסר זיקפה וגם לא מדובר בהודעה שלי על "עקמת הפין", ואני מעולם לא קיימתי יחסי מין- כך שאינני יודע אם המצב שיש לי יכול להפריע בתפקוד המיני.

האם המצב שיש לי הוא תקין? לא תקין? או שתמיד חייבת להיות זווית של 90 מעלות? כלומר איבר המין הוא "קו" אופקי לחלוטין ביחס לרגליים?

מתנצל שוב על התיאור הלא נעים שבהודעה
    אני מאוד מוטרד מהמצב- אשמח לקבל את עזרתכם
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• תיאור נעים, מצב תקין!!!!

ד``ר עידן מיליצ`ר
    17/12/2009

מה שאתה מתאר הוא טבעי וקורה אצל רוב הגברים בזקפה.
    אין לך מה לחשוש כי אתה בסדר גמור!

עידן מיליצ'ר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו