פעם ראשונה- שאלה שמטרידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פעם ראשונה- שאלה שמטרידה
    ירדן
    17/12/2009

ניסיתי לפני כמספר ימים לקיים יחסי מין עם חבר שלי בפעם הראשונה אבל אני לא בטוחה שהקרום נקרע. הרגשתי שהוא נכנס וכאב לי קצת ואחרי חצי דקה אמרתי לו שיצא. כשניסינו שוב אחרי כמה זמן הוא כבר לא הצליח לחדור. אפשר לומר שאני כבר לא בתולה? והאם יכול להיות שהוא לא הצליח לחדור שוב כי הפסקתי אותו באמצע?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פעם ראשונה- שאלה שמטרידה

הוספת תגובה

• בנוסף

ירדן
    17/12/2009

יום אחרי בצהריים ראיתי כתם קטנטן וחום על התחתונים האם זה קשור?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לירדן שלום

מירב שרון
    17/12/2009

לא ברור אם הייתה חדירה מלאה או חדירה חלקית. אשה שמקיימת יחסי מין מלאים כולל חדירה כבר איננה בתולה אך אם הייתה חדירה חלקית אז יתכן שהקרום התרחב קצת וזה מה שגרם לכתם החום שאת ראית, קרום הבתולין זה כמו שריר בצורה של טבעת שמתרחב. הקרום יכול להתרחב בצורה הדרגתית, ואם זה לא נעשה באופן הדרגתי, אז זה "נקרע" וזה גם עלול לכאוב. להבא, אם יהיה ניסיון נוסף, חשוב להקדים הרבה זמן ואנרגיה למשחק המקדים, כולל חיבוקים, נשיקות, ליטופים, אוננות הדדית, מין אוראלי הדדי, לדבר ביניכם על איך אתם יכולים לענג אחד את השני, וכשתרגישו מוכנים לנסות שוב, אז חשוב להיעזר בחומר סיכה על בסיס מים כגון KY או LOVE GEL על מנת להקל על החדירה, למרוח על קצה הפין ובפתח הנרתיק. אפשרלהתחיל בהחדרת אצבע אחת, אח"כ 2 עד גודל היקף הפין. חשוב שתנסו לעשות חוויה מתקנת לשניכם. האם לחבר שלך יש ניסיון מיני קודם? מקווה שהשתמשתם באמצעי מניעה כי גם חדירה חלקית זה מספיק בשביל הריון לא רצוי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד עניין- אולי זה קשור?

ירדן
    18/12/2009

השתמשנו בקונדום. אני חושבת שהעניין הוא שונה...
    הוא שכב עם בנות אחרות לפניי, אבל בקשר הזה יש לנו קצת מתח.. שבוע לפי שנסינו לשכב הוא נבהל מזה שאני מוכנה לשכב אתו והתחיל להיות מהוסס. בהתחלה חשבנו לחתוך והיה לנו קשה מדי. עכשיו הכל די הסתדר כבר אבל עובדה שבכל זאת ש לנו בעיות בתחום הזה.. יכול להיות שזה כתוצאה מהמתח שהיה בשבועות האחרונים לא?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהחלט יכול להיות שיש קשר

מירב שרון
    19/12/2009

גם עליו וגם עלייך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו