מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לגבי לעשות בידרוני19/12/2009
אני בת 15 ואני חושבת שהגיעה הזמן שאני יבין איך מאוננים או איך זה קורה כל העניין הזה...
אם תועילו ותוכלו להסביר לי לתת עצות זה מאוד יעזור...
אגב יש לי חבר ממש חמוד הוא יכול לעשות לי ביד.? זה כדי?
אני רוצה הסברים תודה D:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה תענו תודה
רוני19/12/2009תענו לי זה ממש מעניין אותי תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תענו תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה תענו תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרוני שלום
מירב שרון19/12/2009אני ממליצה לך להיכנס לחנות צומת ספרים ולרכוש את הספר "לעצמך מיניות האשה" של ד"ר לוני ברבך ובעזרת הספר תוכלי ללמוד להתחבר לגוף שלך ולמיניות שבך. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא הולכת לקנות ספר
רוני20/12/2009אמא שלי תראה את זה אני לא רוצה
ואני ממש רוצה לעשות את זה...
וגם דיברתי עם חבר שלי והוא גם בקטע אבל הוא אמר שהוא לא ממש מבין איך זה עובד אצל בנות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך מענה
מירב שרון20/12/2009אם אינך מעוניינת לרכוש את הספר מפאת בושה שמה הספר יתגלה בבית, את יכולה להיכנס בגוגל וללמוד טכניקות של אוננות, יש אינסוף. את יכולה בתור התחלה להסתכל על הפות שלך במראה, ללמוד להכיר את איבר המין שלך מבחינה ויזואלית ותחושתית, לגעת בעצמך. רוב הנשים מגיעות לאורגזמה על ידי גירוי בדגדגן או גירוי ישיר או גירוי סביב הדגדגן. 1/3 מהנשים יכולות לגמור גם בחדירה, את יכולה לנסות להחדיר אצבע, את צריכה ללמוד את עצמך ומה מענג אותך. את יכולה לעשות את זה במקלחת או במיטה, עם שמן שקדים, או רוק,לסגור עיניים, לפנטז פנטזיה מינית, ולנסות להגיע לעוררות מינית עד כדי אורגזמה. זה עניין של ניסוי וטעיה, זה לא דווקא יקרה בפעם הראשונה, את צריכה לנסות שוב ושוב כל פעם תגלי עוד משהו...בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)