עזרה!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה!!
    לילך
    22/12/2009

שלום, יש לי חבר (כבר חצי שנה) הוא בן 23 ואני בת 19 ועדיין לא שכבנו אך אני יורדת לו מאוננת לו והוא מאוד נהנה אבל בזמן האחרון קורה לו משהו מוזר פתאום בעמצא מפסיק לעמוד לו אני מרגיעה אותו ואומרת שזה בסדר ושזה קורה ומנסה שוב לגרות אותו (כדי שיעמוד לו) אך ללא הצלחה יש לציין שזה קורה לו כמעט וכל פעם בזמן האחרון כאשר אנחנו מגיעים למצב כזה, הוא אמר לי שזה אף לא קרה לו .
    מה אפשר לעשות בנידון, האם הבעיה היא אצלי ושאני לא מספיק מגרה אותו (כי הוא אומר שהוא אוהב אותי ואני מושכת אותו מאוד וכו')?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה!!

הוספת תגובה

• ללילך שלום

מירב שרון
    22/12/2009

יכול להיות שיש קטעים מסויימים שהוא "מתנתק" ואז יש היחלשות של הזקפה, ולך אין שליטה על זה. אבל אולי אפשר היה להחזיר אותו לגוף שלו ולתחושות הפיזיות שלו אם הוא בעצמו, באותם הרגעים ינסה לעורר את עצמו מינית בנוכחותך על ידי אוננות. אפשר שגם את תעשי את זה במקביל אליו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו